Prodej bytu 1+kk, Aheloy, SM, Bulharsko, 32 m2

Aheloy, SM, Bulharsko

666 107 Kč

Cena v EUR 26 554 €

Parametry bytu

AdresaAheloy, SM, Bulharsko
ID564
Plocha užitná32 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

💶Možnost splácení až 3 roky, cena bytu 26 554 eur, počáteční splátka 50 % (13 277 eur) a rovných 6 měsíčních splátek po dobu 3 let s 3% roční úrokovou sazbou na zbývající částku nemovitosti.

Vlastnosti nemovitosti:
🔑Typ: 1+kk
📐Plocha: 31,24 m²
🏢Patro: 1 (přízemí) z 5
🛗Výtah: ano
🌳 Pohled: park
🧭Expozice: severozápad
🌊Vzdálenost od pláže: 100 metrů
🛋️Zařízení: uvedená cena je bez nábytku, ale nabízíme možnost zařídit za příplatek
🏗️Rok stavby: 2024
✅Akt 16: ano
💶Poplatek za údržbu: 375 € ročně

Dispozice bytu:
obývací pokoj s výklenkem pro kuchyňský kout a jídelnu, koupelna s WC.

Komplex se rozkládá na působivé ploše 16 000 metrů čtverečních a poskytuje dokonalou kombinaci estetiky, pohodlí a praktičnosti. Každý detail byl pečlivě navržen, kombinuje prvky tradiční a současné architektury, zvýrazňuje je přírodními materiály, jako je kámen, dřevo a tepané železo, harmonicky začleněné do udržitelné krajiny. Zde jsou některé z hlavních vybavení komplexu:

🏊‍♂️ Venkovní bazény
🏋️‍♂️ Posilovna
🧖‍♀️ SPA centrum
🛍️ Obchody
🧸 Dětské koutky
🏥 Lékařský bod
🅿️ Parkování
🕒 24hodinová recepce

Poloha komplexu poskytuje klid a soukromí a zároveň je kousek od centra města. Budova je postavena z vysoce kvalitních materiálů a za použití nejnovějších stavebních technologií.

Ti, kteří si vyberou nábytek podle standardů dánské společnosti SANDERS, získají po uzavření smlouvy o správě garantovaný roční příjem ve výši 6 % po dobu 3 až 10 let. SANDERS je zavedená mezinárodní společnost specializující se na správu a pronájem bytů se zastoupením v Dánsku, Španělsku, Kypru a dalších zemích. Nyní také v Bulharsku poskytuje SANDERS profesionální hotelové služby a spolehlivou návratnost investic.

Komplex se nachází v klidné a dobře udržované oblasti s krásnými písečnými plážemi, ideální pro odpočinkovou dovolenou. Aheloy se etabluje jako okouzlující přímořské městečko, které se nachází asi 15 km severně od Burgasu, 6 km jižně od Slunečného pobřeží a Nesebaru a 15 km od letiště Sarafovo.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk.