Prodej rodinného domu, Vranov, 78 m2

Vranov

6 950 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 33 122 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVranov
ID111/4
StavbaDřevěná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná78 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy78 m2
Plocha nemovitosti700 m2

Origo partneři v Vranově

Popis

Zvažujete koupi nového rodinného domu v blízkosti Prahy. Hledáte klidné místo v přírodě za dobrou cenu a zároveň nechcete sami stavět, či přestavovat starý dům. To vše Vám můžeme nabídnout. Výborně řešený nízkoenergetický rodinný dům o dispozici 3/kk a užitné ploše 78 m² Vám připravíme k nastěhování 08/2024. Jednopodlažní dům se sedlovou střechou, osazenou fotovoltaickými panely je vhodný pro všechny, kteří nechtějí chodit do patra a vyhovuje jim, mít vše dostupné na jednom podlaží. Nicméně i tak lze využít podkrovní prostory domu. Prosluněný obývací pokoj stavebně propojený s jídelním koutem je přirozeným středem domu. K dispozici jsou i 2 další obytné pokoje (ložnice), koupelna s toaletou, samostatná toaleta a technická místnost.

Rovinatý pozemek s krásným výhledem na kraji obce o výměře 700 m² poskytuje prostor pro klidné rodinné bydlení. Na pozemku je el. přípojka a rozvod vody. Odpad bude řešen čističkou vody.

Do obce Vranov Bezděkov se dostane místní silnici, která je slepá, takže jde dopravně o úplně klidné místo. Bydlíte obklopeni přírodou a zároveň jste za 5 minut na dálnici a v Praze jste do 20 minut autem. Služby jsou v okolních obcích Vranov, Přestavlky (kde je také mateřská škola, pošta) a Čerčanech, odkud se dostanete pohodlně vlakem do Prahy nebo Benešova.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vranově (okr. Benešov).