Prodej bytu 2+kk, Sveti Vlas, Bulharsko, 101 m2 (ID: 1410716)

Sveti Vlas, Bulharsko

2 856 000 Kč

měsíční poplatky 1200€/ ročně

Parametry bytu

AdresaSveti Vlas, Bulharsko
ID98875
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná101 m2
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti10 kWh/m2 za rok

Origo partneři

Popis

Nabízíme za jednoho zájemce až pro 4 osoby na osobní prohlídky ubytování a letištní transfer zdarma
Financování také na splátky přímo od majitele, bez banky ️
Ke schválení je třeba jeden doklad totožnosti a 10% akontace ️
Splácet můžete od 1 do 10 let ️
Bez potvrzení o příjmu, daňových přiznání ️ Bez prověřování bonity či registrů, minulost nikoho nezajímá ️
Letištní transfer tam i zpět pro 4 osoby za zájemce zdarma ️
Ubytování až pro 4 osoby po dobu prohlídek zdarma ️
Nechceme žádnou zálohu dopředu ️
Ukážeme Vám desítky apartmánů dle Vašich požadavků ️
Provedeme Vás zajímavými místy Vaši zvolené oblasti ️ Ochutnáte s námi Bulharskou kuchyni ️ Ukážeme Vám zajímavá místa a seznámíme Vás s okolím ️ Poprodejní servis, včetně vybavení novým nábytkem, řemeslnické práce, nákup elektroniky, vyřízení bulharského OP, založení účtu v Bance, založení bulharské firmy, nákup a registr vozidel v BG ️ Máme perfektní advokátku Stefku Stefanovou s TOP servisem ️


Prodej bytu 2+kk, 101m², s balkónem a výhledem na moře. Byt se nachází ve 2. patře s výtahem. Dispozice: obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna s WC a balkón. Byt je kompletně zařízený nábytkem, spotřebiči a klimatizací pro celoroční bydlení.

Roční poplatek za údržbu společných prostor a bazénu 1200€.

Akt16: ANO

Komplex Sea Fort Club první linie se nachází ve městě Sveti Vlas. Na místě je zdarma 10 venkovních bazénů, některé s umělými vlnami. Lázeňské a wellness centrum, fitness centrum, masáže a tenisový kurt jsou k dispozici za příplatek. Na místě je možné soukromé parkování zdarma.

Další zábavní a sportovní zařízení na místě zahrnuje hřiště na malý fotbal, bar, 3 restaurace. K dispozici je také kosmetický salon. K dispozici je dětské hřiště.
Pláž se nachází 250 metrů od komplexu Sea Fort Club. Na Slunečné pobřeží dojedete autem za 10 minut. Na letiště Sarafovo v Burgasu je to 35 km.

Fort Noks Grand Resort je největší rezidenční komplex na pobřeží Černého moře v Bulharsku, který se nachází mezi městy Saint Vlas a Elenite, přímo u krásné odlehlé pláže plné přírodních krás a nabízí nádherný dech beroucí výhled na moře.

Téměř všechny apartmány mají exkluzivní panoramatický výhled na celé Slunečné pobřeží a Nessebarský záliv. Nádherná poloha spolu s nejlepší infrastrukturou v okolí dává příležitost pro klidnou rodinnou dovolenou i aktivní turistiku.

Dostupnost autobusové a taxi služby poskytuje rychlou a pohodlnou dopravu na Slunečné pobřeží. Aquapark v Elenite a Marina v Saint Vlas jsou v docházkové vzdálenosti.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.