Prodej bytu 1+kk, Elenite, Bulharsko, 39 m2 (ID: 1410748)

Elenite, Bulharsko

1 668 000 Kč

měsíční poplatky 500€/ ročně

Parametry bytu

AdresaElenite, Bulharsko
ID98866
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná39 m2
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti10 kWh/m2 za rok

Origo partneři

Popis

Nabízíme za jednoho zájemce až pro 4 osoby na osobní prohlídky ubytování a letištní transfer zdarma.
Financování také na splátky přímo od majitele, bez banky ‼️
Ke schválení je třeba jeden doklad totožnosti a 10% akontace ‼️
Splácet můžete od 1 do 10 let ‼️
Bez potvrzení o příjmu, daňových přiznání ‼️ Bez prověřování bonity či registrů, minulost nikoho nezajímá ‼️
Letištní transfer tam i zpět pro 4 osoby za zájemce zdarma ‼️
Ubytování až pro 4 osoby po dobu prohlídek zdarma ‼️
Nechceme žádnou zálohu dopředu ‼️
Ukážeme Vám desítky apartmánů dle Vašich požadavků ‼️
Provedeme Vás zajímavými místy Vaši zvolené oblasti ‼️ Ochutnáte s námi Bulharskou kuchyni ‼️ Ukážeme Vám zajímavá místa a seznámíme Vás s okolím ‼️ Poprodejní servis, včetně vybavení novým nábytkem, řemeslnické práce, nákup elektroniky, vyřízení bulharského OP, založení účtu v Bance, založení bulharské firmy, nákup a registr vozidel v BG ‼️ Máme perfektní advokátku Stefku Stefanovou s TOP servisem ‼️

Nabízíme k prodeji 1+kk, 39 m², v letovisku Elenite, nedaleko Panorama Fort-Noks-Grand-Resort, s výhledem na moře. Byt se nachází ve 3. patře s výtahem. Dispozice: obývací pokoj s kuchyňí, vstupní chodba, koupelna s WC a balkón. Byt zařízený a vybavený, potřebné vybavení a komfort pro celoroční bydlení. Nový nábytek ve výborném stavu.
Skvělá investice vašich peněz.
Roční poplatek za údržbu, společné prostory a bazén 500€.
Akt 16: ANO

Panorama Fort Noks Grand Resort se nachází v destinaci Elenite a poskytuje ubytování se soukromým bazénem. Toto ubytování se nachází u pláže a nabízí zahradu a bar. Na místě je k dispozici soukromý úsek pláže. Mezi oblíbená zajímavá místa v okolí ubytování Panorama Fort Noks Grand Resort patří Pláž Robinson, Pláž Kozluka a Elenite Beach. Letiště Burgas je od ubytování Panorama Fort Noks Grand Resort 37 km.

Fort Noks Grand Resort je největší rezidenční komplex na pobřeží Černého moře v Bulharsku, který se nachází mezi městem Sveti Vlas a Elenite, hned vedle krásné odlehlé pláže, plné přírodních krás a nabízí nádherný dech beroucí výhled na moře.

Téměř všechny apartmány mají exkluzivní panoramatický výhled na celé Slunečné pobřeží a záliv Nessebar. Nádherná poloha spolu s nejlepší infrastrukturou v oblasti dává příležitost pro klidnou rodinnou dovolenou a aktivní turistiku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk.