Prodej bytu 2+kk, Obzor, Bulharsko, 80 m2

Obzor, Bulharsko

1 944 000 Kč

měsíční poplatky 1600€/ ročně

Parametry bytu

AdresaObzor, Bulharsko
ID98861
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná80 m2
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti10 kWh/m2 za rok

Origo partneři

Popis

Nabízíme za jednoho zájemce až pro 4 osoby na osobní prohlídky ubytování a letištní transfer zdarma.
Financování také na splátky přímo od majitele, bez banky ‼️
Ke schválení je třeba jeden doklad totožnosti a 10% akontace ‼️
Splácet můžete od 1 do 10 let ‼️
Bez potvrzení o příjmu, daňových přiznání ‼️ Bez prověřování bonity či registrů, minulost nikoho nezajímá ‼️
Letištní transfer tam i zpět pro 4 osoby za zájemce zdarma ‼️
Ubytování až pro 4 osoby po dobu prohlídek zdarma ‼️
Nechceme žádnou zálohu dopředu ‼️
Ukážeme Vám desítky apartmánů dle Vašich požadavků ‼️
Provedeme Vás zajímavými místy Vaši zvolené oblasti ‼️ Ochutnáte s námi Bulharskou kuchyni ‼️ Ukážeme Vám zajímavá místa a seznámíme Vás s okolím ‼️ Poprodejní servis, včetně vybavení novým nábytkem, řemeslnické práce, nákup elektroniky, vyřízení bulharského OP, založení účtu v Bance, založení bulharské firmy, nákup a registr vozidel v BG ‼️ Máme perfektní advokátku Stefku Stefanovou s TOP servisem ‼️

Prodej bytu 2+kk, 80m² s balkónem. Byt se nachází ve 3. patře s výtahem.

Dispozice bytu: vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyní, ložnice, koupelna s WC a balkón s výhledem na moře. Byt je kompletně zařízen luxusním nábytkem. Ve všech pokojích je klimatizace. V koupelně je krásná prosklená zástěna a vana. K dokončení a vybavení jsou použity kvalitní materiály. Komplex, kde se byt nachází, byl postaven podle projektu světově uznávané architektonické kanceláře s bohatým portfoliem prestižních staveb po celém světě. Jejich výběr místa pro jejich projekt v Bulharsku není libovolný. Široká písečná pláž, mírné klima, vybavenost komplexu a přístup na dvě mezinárodní letiště jsou nezbytnou podmínkou nezapomenutelných chvil a naprosté relaxace. V sezóně je jedním z nejatraktivnějších míst v areálu velký bazén ve středomořském stylu s bílými stany a slunečníky kolem baru, který funguje s hudbou a koktejly, neomylný recept na vaši výbornou náladu.

Roční údržba 1600€.

Akt16: ANO

Město Obzor leží pouhých 5 km od města Byala a je vhodné pro denní nebo i noční výlety. Poskytuje nejen čisté moře a klidnou atmosféru, ale i mnoho útulných restaurací a kaváren. Jen 32 km odtud leží Nesebar, kam se také můžete vydat na hezký výlet.

Na hlavním náměstí Obzoru můžete obdivovat malebný kostel a fontánu, která bývá večer hezky osvětlená. Máte-li zájem seznámit se blíže s místními dějinami, prohlédněte si historické muzeum. Asi 3 km od města leží rozvaliny středověké pevnosti. V městečku Byala se zase nalézají pozůstatky antické řecké pevnosti.

Obzor disponuje rozsáhlou, přes 7 km dlouhou písečnou pláží. Stojí tu spousta hotelů a centrum je rušné, ne-li přelidněné. Na turisty nicméně působí svěže díky atraktivní poloze v zeleném prostředí. Velkým lákadlem zejména pro rodiny s dětmi je park plný atrakcí hned u pláže.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.