Prodej bytu 3+kk, Sveti Vlas, Bulharsko, 63 m2

Sveti Vlas, Bulharsko

1 944 000 Kč

měsíční poplatky 13€ za m2/ ročně

Parametry bytu

AdresaSveti Vlas, Bulharsko
ID98839
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná63 m2
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti10 kWh/m2 za rok

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji třípokojový byt 63 m², ve městě Sveti Vlas, v blízkosti Imperial Fort Knox s výhledem na moře.
Nemovitost se nachází ve 2. patře. Disponuje kuchyní s obývacím pokojem, dvěma ložnicemi, chodbou, koupelnou s WC a dvěma trasami.
Byt je zařízený a vybavený.
Veškerá potřebná občanská vybavenost a komfort pro celoroční bydlení.
Nábytek v dobrém stavu.
Skvělá investice vašich peněz.
Roční poplatek za údržbu, společné prostory a bazén 13 €/m².
Akt 16: ANO

Sveti Vlas je bulharské město a černomořské letovisko. Nachází se úpatí jižního svahu Staré Planiny, v severní částí Burgaského zálivu.

Pokud hledáte čerstvý horský vzduch a klidné prostředí s nádherným výhledem na moře, Imperial a Crown Fort Noks Grand Resort v Sveti Vlas je ideální letní destinací. Nachází se pouhých 5 minut chůze od písečné pláže a může se pochlubit vynikajícím zařízením, jako jsou 2 restaurace, bar a kavárna, 10 bazénů, jeden s umělými vlnami, 5 bazénů pro děti s vodními atrakcemi a 6 dětských hřišť. Hosté mohou využít kadeřnictví, manikúru a pedikúru. Za příplatek je k dispozici relaxační prostor se saunou a fitness centrum. K dispozici je také tenisový kurt, minigolf a hřiště na mini fotbal.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.