Prodej bytu 2+kk, Ravda, Bulharsko, 72 m2

Ravda, Bulharsko

1 764 000 Kč

měsíční poplatky 9,8€ za m2/ ročně

Parametry bytu

AdresaRavda, Bulharsko
ID98834
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná72 m2
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti10 kWh/m2 za rok

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný dvoupokojový byt v obci Ravda, komplex Oazis.
Byt má 72 m² a nachází se v 1. patře + velký dvůr.
Dispozice bytu: prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem, ložnice, 2 koupelny s WC. Byt je zařízený a má potřebné vybavení a komfort pro celoroční bydlení.
Nábytek je v dobrém stavu.
Skvělá investice vašich peněz.
Roční poplatek za údržbu, společné prostory a bazén 9,8 €/m².
Akt 16: ANO

Complex Oazis se nachází v letovisku Ravda, 3 km od města Nesebar. Nabízí venkovní bazén s dětskou částí a fitness centrum. Restaurace připravuje bulharskou a ruskou kuchyni.

V komplexu Oazis najdete také caffé bar. Na vyžádání a za příplatek se poskytuje kyvadlová doprava na letiště Burgas, 22 km odsud. K dispozici je soukromé neplacené parkoviště. Za 10 minut dojdete na autobusovou zastávku se spoji do Burgasu, na Sluneční pobřeží a do Nesebaru. Sluneční pobřeží je vzdálené 4 km, Burgas 32 km.

Obě tato místa jsou vhodná pro milovníky historie, kultury a pláží. Můžete strávit čas procházkami starobylými uličkami v Nessebaru a následně relaxovat na písečných plážích Ravdy. Je to ideální kombinace pro dovolenou, která nabízí zážitky pro každého.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.