Prodej bytu 3+kk, Varna, Bulharsko, 89 m2

Varna, Bulharsko

3 480 000 Kč

3480000

Parametry bytu

AdresaVarna, Bulharsko
ID98804
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná89 m2
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti10 kWh/m2 za rok

Origo partneři

Popis

Reality Bulgaria představuje exkluzivní, panoramatické, komfortně zařízené apartmány v letovisku Čajka, nedaleko města Varna. Byty se nachází ve 12- ti patrovém komplexu, pouhých 50 metrů od pláže Kabakum.

Neplatíte žádnou provizi.

K prodeji máme 31 apartmánů, 17 se třemi ložnicemi (4+kk) a 14 se dvěmi ložnicemi (3+kk)

Třípokojová verze (2 ložnice) má velikosti 89 m² sestává z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dvou ložnic, dvou teras, koupelny s WC a chodby – 145.000 €

Čtyřpokojová verze (3 ložnice) má velikosti 136 m² sestává z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, tří ložnic, dvou teras, koupelny s WC a chodby – 220.000 €

Byt nabízí nádherný výhled na moře nebo na bazén nebo do zahrady.

Nemovitost se nabízí kompletně zařízená. Nábytek a zařízení jsou ve výbroném stavu.

O komplexu
Rezidenční komplex se nachází cca 50 m od nejširší a nejkrásnější pláže v okolí.

Komplex nabízí kombinaci designu a profesionálního provedení s moderními stavebními technikami a vysokou kvalitou v každém detailu, používanou k dosažení nejvyšších evropských standardů.

O váš klid a relaxaci se postará mnoho vybavení, které komplex nabízí

profesionálně navržené lázeňské centrum;
plavecký bazén;
24/7 video dohled, ostraha a vrátný;
24/7 pokojová služba a recepce;
obchody.

V blízkosti jsou restaurace, kavárny, Varna Free University, supermarkety a zastávka veřejné dopravy. Pláž Kabakum je jednou z oblíbených pláží pro hosty města Varna díky čisté mořské vodě, dlouhému a širokému písčitému pásu.

Byt je vhodný jak k trvalému bydlení, tak k sezónní rekreaci či pronájmu.

V případě zájmu o více informací nebo prohlídku kontaktujte naše makléře.

Prohlídka
Jsme připraveni zorganizovat prohlídku této nemovitosti v čase, který vám vyhovuje. Kontaktujte prosím příslušného realitního makléře a informujte jej, kdy si přejete domluvit prohlídku. Můžeme vám také pomoci s letenkami a rezervací hotelu a také s cestovním pojištěním.

Rezervace nemovitosti
Tuto nemovitost si můžete rezervovat se zálohou ve výši 2 000 Euro, splatnou bankovním převodem na bankovní účet naší společnosti. Po obdržení zálohy bude nemovitost označena jako rezervovaná, další prohlídky s dalšími potenciálními zájemci již nebudou prováděny a začneme s přípravou potřebných dokumentů pro dokončení obchodu. Pro více informací o postupu koupě a platebních metodách kontaktujte odpovědného realitního makléře.

Poprodejní služby
Jsme renomovaná společnost s mnohaletými zkušenostmi v realitním byznysu. Budeme tak s vámi nejen během procesu koupě, ale i po dokončení obchodu a poskytneme vám širokou škálu doplňkových služeb šitých na míru vašim požadavkům a potřebám, abyste si mohli svou nemovitost v Bulharsku naplno užívat. Mezi poprodejní služby, které nabízíme, patří pojištění majetku, stavební a opravárenské práce, nábytek, účetní a právní pomoc, obnova smluv na elektřinu, vodu, telefon a mnoho dalších.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.