Prodej chaty, Svízel, Německo, 125 m2

Svízel, Německo

9 797 750 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaSvízel, Německo
IDZW-5
StavbaDřevěná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná125 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti514 m2

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji investiční chalet o velikosti 5+kk v dechberoucí přírodě národního parku Bavorského lesa v Německu.

Chalet nabídne otevřený obývací pokoj, kuchyňský a jídelní kout, čtyři útulné ložnice a tři moderní koupelny. Pohodlně se zde tak ubytuje až 8 hostů. Nemovitost je dvoupatrová. Budoucí majitelé si mohou vybrat ze dvou různých výbavových řad: „Comfort“ a „Luxe“ (uvedená cena se vztahuje k řadě "Comfort"). Chalet je udržitelně postaven, je vyroben z místního jehličnatého dřeva a pomáhá tak snižovat emise CO2 a plynule zapadá do přírodní krásy Bavorského lesa.

Součástí areálu je i prostorná budova recepce a technického zázemí pro hosty. Najdete zde příjemnou restauraci nebo půjčovnu horských kol, lyžařského a běžkařského vybavení. Jsou zde také sklepy a lyžárna.

Národní park, v jehož okolí se chata se nachází, nabízí četné volnočasové aktivity po celý rok. Ať už se jedná o outdoorové aktivity nebo jen požitek z klidu a krásy Bavorského lesa, najdete zde vše, co potřebujete pro odpočinkovou dovolenou. Blízkost půvabného sklářského města Zwiesel doplňuje všestrannost letoviska a slibuje nezapomenutelné příležitosti k objevování okolí. Díky své poloze a nabídce volnočasových aktivit je tento chalet unikátní investiční příležitostí.

Součástí koupě vaší nové nemovitosti je také smlouva o dlouhodobé správě. Budoucím majitelům se tak nabízí výjimečná příležitost pořídit si investiční chalet a sami ho využívat jako dovolenkový dům až šest týdnů v roce. Zajistíme veškerou administrativu, transparentní vyčíslení nákladů a maximální obsazenost vašeho chaletu.

Národní park Bavorský les je považován za jednu z nejkrásnějších turistických a cyklistických oblastí v Evropě. Dobře značené turistické stezky o celkové délce 320 km nabízejí možnost prozkoumat národní park pěšky nebo objevovat krajinu na kole. Díky rozdělení dobře značených cyklotras na úrovně obtížnosti si každý najde to své. V Národním parku Bavorský les se nachází také četné lyžařské areály – největší z nich je lyžařský areál Großer Arber. Kromě sjezdovek nabízí region celkem 90 km běžeckých tratí. Pokud dáváte přednost pobytu v teple během zimních měsíců, regionální termální lázně jsou to pravé pro vás.

Vzorový chalet je již postaven a je možné ho navštívit. Pro více informací o projektu nebo zájem o prohlídku nás prosím neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat.