Prodej bytu 2+1, Neratovice, Dr. E. Beneše, 54 m2 (ID: 1411653)

Dr. E. Beneše, Neratovice

3 399 999 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 16 203 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaDr. E. Beneše, Neratovice
ID1767
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná63 m2
VlastnictvíDružstevní
Podlahová plocha54 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Lodžie

Origo partneři v Neratovicích

Popis

Exkluzivně si Vám dovoluji nabídnout družstevní podíl, ke kterému náleží právo nájmu cihlového bytu o velikosti 2+1, s lodžií, o výměře cca. 59 m2, k němuž je dále k dispozici sklepní kóje. Byt je v dobře udržovaném stavu, ve třetím nadzemní podlaží budovy z roku 1960, která je součástí pozemku, ve vlastnictví družstva.

Předmětem nabídky je Družstevní podíl v Bytovém družstvu Eduard, družstvo, IČO: 27164977, se sídlem: Dr. E. Beneše 880, 277 11 Neratovice, které bylo zapsáno pod spisovou značkou Dr 6101, dne 13.08.2004, u Městského soudu v Praze. Jedná se o malé bytové družstvo, pouze se 12 byty, kdy družstvo bylo založeno z důvodu privatizace bytového fondu města Neratovice. Družstvo hospodaří prakticky s vyrovnaným rozpočtem (družstvo mělo k 31/12/2023 nesplaceno na úvěru částku cca. -400 tis. Kč). Převod do OV není zatím plánován.

Dům se nachází v těsné /do 5 min. chůze/ blízkosti veškeré občanské vybavenosti, jako např. 2* základní škola, 3*mateřská školka, několik obchodů a supermarketů, hřišť a skvělou dostupnost na MHD, směr Praha a metro Ládví (25 min. Bus) nebo vlakem na Masarykovo Nádraží (30 min.) a dále Brandýs n. L., případně Mělník, což zajišťuje dokonalé pohodlí. Současně je dům v klidné části města, určené zejména k bydlení městského typu.

Město Neratovice bylo vybudováno ve druhé polovině 20. století, jako moderní průmyslové město s dostatkem sportovišť, zeleně a dalšími veřejnými službami, kino, bazény letní a krytý, sportovní haly, fotbalové hřiště apod.

V městě je rovněž nadměrná poptávka po (pod)nájmech bytů, kdy podobné byty se nabízejí za ceny od 14 tis. / měsíc + služby, lze ho tedy i doporučit jako investiční byt s výnosem (ROI) od cca. 5 % p. a. Fond oprav činní 1.471, - Kč / měsíc; náklady na otop (teplo + TUV) jsou zde nízké, díky zdroji tepla (horkovod).

V případě zájmu o další informace i prohlídku, jsem Vám k dispozici. Vaše realitní zprostředkovatelka s osobním přístupem, specialistka na Mělník, Neratovice a okolí.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Neratovicích.