Prodej chaty, Kostelany, 69 m2 (ID: 1411664)

Kostelany

3 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 14 297 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKostelany
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná95 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha69 m2
Plocha nemovitosti481 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Kostelanech

Popis

Prodej celoročně obyvatelné chaty v obci Kostelany – Hrbačky

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost ke koupi celoročně obyvatelné chaty o dispozici 3+kk, nachází se v malebné obci Kostelany v lokalitě Hrbačky. Tato zděná chata prošla kompletní rekonstrukcí a splňuje všechny nároky na moderní bydlení v klidném prostředí, obklopené přírodou.

Chata disponuje dvěma nadzemními podlažími a nabízí komfortní zázemí pro rodinnou rekreaci nebo bydlení. V přízemí se nachází propojený prostor kuchyně, jídelny a místa pro rozkládací sedačku a krb, další krb je umístěn v patře domu. Krby jsou napojeny na výměník a podlahové vytápění, což zajišťuje efektivní a příjemné vytápění celého objektu. V patrech je vytápění možné samostatně regulovat v každé místnosti. V patře jsou vybudovány dva pokoje - menší pokojík a prostorná ložnice s kamny, místem pro TV a vstupem na terasu, která lemuje celou chatu a odtud je úžasný výhled na lesy.

Kuchyně je vybavena moderními spotřebiči, včetně myčky, vestavné horkovzdušné trouby a indukční varné desky, což Vám poskytne veškerý komfort pro vaření během dlouhého pobytu. V koupelně se nachází sprchový kout a místo pro pračku. K dispozici je technická místnost a dřevník a sklípek.

K chatě náleží lehce svahovitý, prostorný pozemek, který nabízí dostatek místa pro relaxaci, zahradničení nebo jiné volnočasové aktivity o výměře 481 m2. Velkou výhodou je i ve vlastnictví přístupová cesta, která je součástí prodeje. K dispozici jsou dvě parkovací místa na obecním pozemku.

Technickou část chaty zajišťuje: krb s výměníkem; nový komín; podlahové vytápění v přízemí domu; septik; plastová okna; nová střecha – zateplení 10 cm polystyren a stříkaná izolace, nové podbití, krytina Fatrafol; společná studna - užívaná na vaření, umývání, zalévání zahrady; nové rozvody vody, odpadů; nová izolace kolem objektu; částečně nová elektřina; nové omítky.

Tato nemovitost představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají klidné místo v dosahu přírody s výbornou dostupností. Obec Kostelany leží 12 km severovýchodně na okraji Chřibských lesů a je výborně dostupná autem i autobusem.

Třída energetické náročnosti budovy: G Průkaz energ.náročnosti nebyl doložen.

Cena je uvedena bez služeb realitní kanceláře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Kostelanech.