Prodej bytu 2+kk, Jesenice, Mezi Domy, 43 m2

Mezi Domy, Jesenice

4 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně všech poplatků RK
Hypotéka od 23 781 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMezi Domy, Jesenice
ID0805
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná40 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha43 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Jesenici

Popis

Dovoluji si Vám představit podkrovní, příjemně prosvětlený byt s dispozicí 2+kk o podlahové ploše 43 m², který se nachází ve 4.NP (3.patro) cihlové budovy bez výtahu, na klidném a výborně dostupném místě v Jesenici u Prahy.

Tento byt v dobře udržovaném stavu se skládá z předsíně se vstupem do dalších částí nemovitosti. Po pravé ruce najdete koupelnu s oddělenou toaletou, vanou a příhodně i sprchovým koutem.

Dále na Vás zde čeká ložnice s manželskou postelí a dvěma okny, která je oddělena od obývacího pokoje šikovným způsobem a to vestavnou skříní po celé šířce místnosti. Obývací pokoj s kuchyňským koutem působí prostorně a je díky své orientaci příjemně prosvětlen a nabídne i hezký výhled. Kuchyňský kout je plně vybaven standardními spotřebiči.

Topení a ohřev teplé vody zajišťuje individuální plynový kotel, který se nachází v předsíni.

Poplatky v rámci SVJ vychází na 1 075 Kč měsíčně, zálohy na elektřinu jsou nastaveny na 1 500 Kč měsíčně. Zálohy na plyn jsou nastavené na 4 000 Kč, ale chodí velké přeplatky.

K bytu náleží parkovací stání před domem.

Byt je v současné době pronajat, avšak již běží výpovědní lhůta.

Město Jesenice disponuje velmi dobrou dopravní dostupností. V těsné blízkosti domu (cca 1min) najdete zastávku autobusu, který vás dopraví na metro už za 20 minut. V budoucnu se má ještě blíže nacházet stanice metra D - Písnice. Autem na dálniční okruh Vám to zabere zhruba 2 minuty. Okolí nabízí vše, co k životu jen člověk potřebuje například obchody, školy, dětská hřiště, fotbalové hřiště (Vestec), ordinace lékařů a poštu. Lokalita poskytuje mnoho možností ke sportovním a dalším volnočasovým aktivitám.

Byt je v osobním vlastnictví a lze ho financovat hypotečním úvěrem, který Vám zdarma rádi pomůžeme vyřídit za nejlepších podmínek na trhu.

PENB nebyl dodán, proto prozatím uvádíme třídu G.

Pro více informací o nemovitosti mě prosím neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Jesenici (okr. Praha-západ).