Prodej bytu 3+1, Praha - Čimice, Vánková, 78 m2 (ID: 1412368)

Vánková, Praha 8 - Čimice

7 590 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 36 172 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVánková, Praha 8 - Čimice
ID9 2406 0303
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná78 m2
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha78 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Origo partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Prodej bytu 3+1, o celkové výměře 78 m², ve 4. nadzemním podlaží domu s výtahem u přírodního parku v Čimicích. Kuchyňská linka je umístěna v samostatné místnosti s oknem přivádějícím do prostoru nejenom čerstvý vzduch, ale i více denního světla. V ložnici se nachází vestavěná šatní skříň a také vestavěné pódium, které v sobě skrývá několik úložných prostorů a zároveň slouží jako postel. Zbylé pokoje jsou nezařízené nábytkem. Výhodou této nemovitosti je zasklená lodžie, na kterou se pohodlně umístíte balkónový nábytek. Koupelna je laděna do přírodních tónů a disponuje vanou se sprchovou zástěnou. Toaleta je samostatná. Dostatek úložného prostoru Vám poskytne sklepní kóje se zavedenou vodou/elektřinou/kanalizací. Na domě finalizuje rekonstrukce (nová fasáda se zateplením, nové vchodové dveře, povrchy společných prostor, nově zasklená lodžie s dlažbou apod.)


Aktálně je nemovitost pronajímána agenturou Dokonalý nájemník s garancí nájemého a komplexních služeb pro pronajímatele. Byt bude k dispozici novým majitelům od 1.11.2024.


Dům je umístěn v klidné lokalitě s výbornou občanskou vybaveností a dopravní dostupností. Autobusová zastávka, ze které se během 7 minut dostane ke stanici metra C - Kobylisy, je od domu vzdálena pouhé dvě minuty chůze. Pokud se rozhodnete pro cestu autem, na magistrále jste za pár minut. K procházkám vybízí Čimické údolí, které se nachází v těsné blízkosti rezidence a je součástí přírodního parku Drahaň – Troja.


Zprostředkovatelem prodeje je realitní kancelář Flatino s.r.o.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 8.