Prodej rodinného domu, Plzeň, Jahodová, 220 m2 (ID: 1412413)

Jahodová, Plzeň

Rezervováno
7 250 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 34 551 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

StavRezervováno
AdresaJahodová, Plzeň
ID848
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná220 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti556 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Představujeme vám exkluzivní nabídku rodinného domu v žádané lokalitě Radobyčice v Plzni. Tento rodinný dům je kompletně podsklepen s technickou místností a dalšími prostorami, které nabízí široké možnosti využití, včetně garáže. Přízemí domu se vstupní verandou průchozí do prostorné obytné části s jídelním koutem, kuchyní, ložnicí, obývacím pokojem s krbem a přímým vstupem do zahrady. V přízemí je dále prostorná koupelna s vanou a samostatná toaleta. Podkroví rozšiřuje obytný prostor o další velký pokoj, menší ložnici, komoru a další koupelnu s vanou a toaletou, což dohromady vytváří ideální prostor pro pohodlné bydlení nejen rodině s dětmi.
Vytápění domu je řešeno elektrickým kotlem a kotlem na TP. Ohřev vody zajišťuje el. bojler, což přináší efektivitu a komfort. Dům je obklopen udržovanou zahradou se vzrostlými okrasnými stromy, které dotvářejí pocit soukromí a klidu. Poloha domu v klidné části Radobyčic zajišťuje pohodové bydlení s výbornou dostupností do centra Plzně, ale i do přírody, která je doslova na dosah.Tato nemovitost je ideálním místem pro ty, kteří hledají spojení klidného bydlení s možností rychle se dostat do městského ruchu. Představuje skvělou příležitost pro rodiny hledající prostorný a funkčně dispozičně řešený domov, stejně jako pro jednotlivce s vášní pro zahradničení a trávení času v přírodě. Energetická náročnost: třída G (průkaz nebyl dodán).

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Plzni.