Prodej rodinného domu, Tichá, 227 m2

Tichá

6 190 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 29 500 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTichá
ID0131
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná208 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy148 m2
Podlahová plocha227 m2
Plocha nemovitosti869 m2
Plocha zahrady721 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva, Ústřední elektrické
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování
Bazén

Origo partneři v Tiché

Popis

Nabízíme k prodeji dům obci Tichá, část obce Tichá, okres Nový Jičín asi 1 km od Frenštátu pod Radhoštěm a nedaleko Kopřivnice. Tento cihlový dům se nachází v samostatné poloze a disponuje velmi dobrou dispozicí pro rodinné bydlení. S celkovou zastavěnou plochou 148m² a užitnou plochou 208 m² poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný pobyt celé rodiny. Dům má 5 a více pokojů z toho 3 ložnice, což zaručuje dostatek prostoru pro soukromí i společné aktivity. Poslední kolaudace domu byla v r. 2000 kdy se dokončila rekonstrukce domu. Dům má kompletně vyměněná okna za plastová s dvojitým izolačním dvojsklem.

Dvoupodlažní objekt nabízí prostorný obývací pokoj s letní zastřešenou terasou a velkou zahradu s plochou parcely 721m², kde si děti mohou bezpečně hrát a trávit čas venku. K dispozici je také bazén o velikosti 18m² pro letní osvěžení a relaxaci, který je umístěn ihned vedle terasy. Technologie bazénu je chytře umístěna v technické místnosti suterénu s jednoduchým odzimování a zazimování bazénu.

Vybavení domu zahrnuje částečné vybavení, sklepy o ploše 18m², garáž pro 1-2 auta a parkovací místa pro další 2 vozidla. Okolí nabízí bohatou občanskou vybavenost v podobě škol, školek, zdravotnických zařízení, pošty a kompletní sítě obchodů a služeb, což usnadňuje každodenní život rodin s dětmi.

Dům je situován v klidné lokalitě s dostupnou dopravou po asfaltové vozovce a blízkostí autobusové zastávky. Telekomunikace zajištěny telefonem a internetem, a možnost využití satelitních sítí. Odpad je řešen kanalizací, s přívodem vody z dálkového vodovodu a elektřinou 230V zabezpečenou ústředním topením na tuhá paliva nebo elektrické topení.

Tento dům je ideální volbou pro rodiny s dětmi, kteří hledají bezpečné a pohodlné bydlení s dostatkem prostoru a vybavením pro usnadnění rodinného života. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Tiché.