Prodej rodinného domu, Litvínovice, U Zlaté stoky, 95 m2 (ID: 1412767)

U Zlaté stoky, Litvínovice

9 950 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 47 419 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaU Zlaté stoky, Litvínovice
ID907033
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná95 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha95 m2
Plocha nemovitosti437 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Litvínovicích

Popis

Kontakt na makléře zakázky : od 18.9. do 2.10. - Denis Vacek - 734 218 093, denis.vacek@era-reality.cz

Zvýhodněná cena - v případě rychlého jednání sleva 300 000 Kč.

Era Reality Premiéra nabízí prodej rodinného domu ve velmi žádané lokalitě Litvínovice u Českých Budějovic. Hledáte místo, které poskytne zázemí pro rodinný život ? Místo, kam se budete rádi vracet ? Místo s veškerou občanskou vybaveností ? My pro Vás dům na takovém místě máme. Využijte možnosti pořízení krásného praktického bungalovu, který se před 18 lety stal vysněným bydlením a naprosto ve všem plnil požadavky rodiny, která zde žila.

Rodinný dům byl postaven v roce 2007 v rámci developerského projektu firmy Sting, jedná se stavbu dvojdomu se samostatným číslem popisným a vlastní zahradou. Zděný dům z cihel s plastovými okny, příhradový vazníkový krov a valbová střecha s betonovými taškami. Podrobnější popis a technický stav nemovitosti podrobně popsán v technické zprávě - inspekce nemovitosti, kterou obdrží vážný zájemce po prohlídce.

Na přání majitelky byla dispozice domu již při výstavbě vhodně a prakticky upravena na dispozici 4 + KK, která je ideální volbou pro potřeby rodinného bydlení. 2 samostatné pokoje pro děti, kdy jedna z místností může plnit funkci šatny či pracovny, nadchne i nádherná ložnice s francouzským oknem na terasu. Zimní zahrada, která plní funkci jídelny, útulná kuchyně se samostatným úložným prostorem. Dělící zeď mezi kuchyní a obývací částí ze sádrokartonu je možné odinstalovat a propojit tak celou místnost v jeden celek. Designově zajímavý interiér domu jistě zaujme, popusťte i tak uzdu své fantazie a realizujte svůj sen o bydlení právě tady.

Rodinný dům byl ideálním zázemím pro rodinu s dětmi vzhledem k vzdálenosti k základní škole přes park Stromovka, který se nachází v těsné blízkosti.

Toužíte po krásné zahradě, ale nechcete její údržbou ztrácet čas. Ideální variantou je v tomto případě velikost zahrady, o kterou se zvládnete v klidu postarat. 340 m2 skýtá možnost pořízení bazénu, dostatek prostoru bude i na relaxační zónu, záhony, kotec pro psa či kryté parkovací místo.

Dům je napojen na veřejné zdroje - elektřina, plyn, voda a kanalizace. Vytápění zajišťuje plynový kotel s ohřevem TUV umístěný v technické místnosti, je možné využít i komín, na který byla napojena krbová kamna. Vhodná orientace na světové strany pro případné umístění solárních systémů na střechu, jak pro ohřev vody, tak pro výrobu EE.


Litvínovice jsou obec ležící v okrese České Budějovice v Jihočeském kraji, po levém břehu řeky Vltavy zhruba 3 km jihozápadně od centra Českých Budějovic. Žije zde 2761 obyvatel. Severovýchodním směrem se mezi Litvínovicemi a centrem Českých Budějovic prostírá rozlehlý park Stromovka, jihozápadně od vsi je situováno Jihočeské letiště České Budějovice.

Rodinný dům v Litvínovicích stojí za to vidět. Těšíme se na setkání při hledání Vašeho nového domova.


Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Litvínovicích.