Prodej chaty, Vitín, 46 m2 (ID: 1412850)

Vitín

1 580 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 7 530 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVitín
ID15942002
StavbaDřevěná
Stav objektuDobrý
Plocha užitná46 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy46 m2
Plocha nemovitosti433 m2

Origo partneři v Vitíně

Popis

Místo, kde vládne klid a mír. Chata obklopená hlubokými lesy, stojí na jižním svahu s krásným výhledem do okolí. Chatu, kterou si zamilujete nejen Vy, ale i celá rodina. Malované okenice, skříně a postele. Místo, které vás bude nabíjet pozitivní energií, místo kde budete odpočívat.

Chata Chotýčany / Vitín, přesně osada Na Libochové se nachází 20 minut autem od Českých Budějovic. Dřevěná chata 46 m² stojí na vlastním pozemku o celkové výměře 433 m². Jedná se o polosamotu, však v okolí jsou chaty, které jsou celoročně obývané. Chata má vlastní přípojku elektrické energie a přípojku s užitkovou vodou. Okolní lesy jsou proslavené houbařením a v těsném sousedství je rybník ke koupání.

Chata samotná je rozdělena na vstupní a obytnou část. Vstupní uzavřená veranda prosklena rohovým oknem je místem k posezení. V obytné části je spaní pro čtyři, najdete zde kamna, plynový sporák a jídelní stůl. Součástí chaty je dále skládek, toaleta a dřevník. Zápraží chaty je prakticky přestřešeno a příjemně chráněno před sluncem a deštěm.
Na pozemku stojí malý dřevěný altán. Chata má novou střešní krytinu, komín a celý pozemek je udržovaný a oplocený. Okolní pozemky jsou ve vlastnictví obce Vitín.
Prohlídku více než doporučujeme, tohle místo prostě musíte vidět. Těšíme se na Vás.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Vitíně.