Prodej obchodního prostoru, Praha - Stodůlky, Toufarova, 199 m2 (ID: 1413096)

Toufarova, Praha

16 788 750 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 80 010 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaToufarova, Praha
ID0332-NP00252
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná199 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha199 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Praze

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji komerční prostory, nacházející se v přízemí rezidenčního komplexu na Praze 5, co spojuje moderní standardy pro bydlení s možnosti využít podnikatelské služby všeho druhu. Mezi ostatní již patří obchod s potraviny, restaurace, kavarna a dentální klinika. Chcete se přidat i se svým podnikem? Můžete zde otevřít obchod s nepotravinářským zbožím, ordinace, kadeřnictví, showroom nebo kancelář pro vaši společnost. Velké výlohy umožňují atraktivní prezentaci vašich služeb nebo produktů a lákají potenciální zákazníky.

Prostory maji plochu 199 m2 a budou předány ve stavu "Shell and Core". Rádi pomůžeme v realizaci stavu "Fit-out", podle konkrétních požadavků, designu a potřeb vašeho podnikání. Budova bude dokončena ve 4. čtvrtletí 2024, k předání na konci roku.

Celková spádová oblast se sklada z 15 402 obyvatel a 6 462 domácnosti, což dělá podnikání v této části Prahy velmi výhodnou a atraktivní. Navíc je táto poloha výhodná díky vysoké návštěvnosti. Bytový komplex je snadno dostupný jak automobilem, tak veřejnou dopravou. Autobusová zastávka je jen pár kroků od prostorů a stanice metra Stodůlky je vzdálena pouhých 450 metrů, což zajišťuje rychlé spojení s centrem Prahy a dalšími částmi města.

V rámci projektu máme také k dispozici další obchodní prostory různých velikostí, které lze přizpůsobit vašim individuálním potřebám. Nabízíme prostory několíka velikosti, abychom splnili požadavky různých podnikatelů. Pro investory navíc nabízíme možnost koupě objektu s již fungujícím podnikáním, nájemce vám seženeme sami, v případě zájmu můžeme následně i objekt převzít do správy. Pro více informací kontaktujte realitního makléře.

Neplatíte provize. Uvedená cena neobsahuje DPH.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Praze.