Prodej vily, San Miguel de Salinas, Španělsko, 102 m2 (ID: 1413292)

San Miguel de Salinas, Španělsko

8 147 750 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaSan Miguel de Salinas, Španělsko
IDCM9369
StavbaSkeletová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná102 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti385 m2

Origo partneři

Popis

Samostatná vila s ubytováním pro hosty na prodej v exkluzivní rezidenční zástavbě Lakeview Mansions – San Miguel De Salinas.

Tato úžasná nemovitost se nachází v blízkosti jezera Pedrera a nabízí klidné prostředí .

Vila se nachází pouhých 5 minut jízdy od San Miguel De Salinas, 20 minut od pláže a pouhých 40 minut od letiště v Alicante.

Vilu již řadu let vlastní současní majitelé, kteří zde provedli řadu modernizací a úprav.

Pozemek je vkusně upraven a je zde kryté terénní parkoviště pro 2 auta přes motorizovanou bránu, soukromé terasy a posezení, soukromý bazén ve tvaru ledviny, venkovní sprcha a venkovní bar a zábavní kout.

Při vstupu do vily je světlý a vzdušný salonek, který vede až k jídelnímu koutu. K dispozici je také ložnice pro hosty s průchozí šatnou a velká rodinná koupelna se sprchou .

Hlavní ložnice je také prostorná a má vlastní koupelnu, dále je zde designová kuchyň s dostatkem pracovní plochy, úložného prostoru a dokonce i pece na pizzu!

Z kuchyně je salonek (původně garáž).

Odtud je vstup do velkého spodního podlaží s ubytováním pro hosty (suterén čeká na vydání kolaudačního rozhodnutí a není inzerováno jako oficiální metry čtvereční).

Spodní patro má obývací část a kuchyňský kout spolu se 2 dalšími ložnicemi (obě s vestavěnými skříněmi a vlastním sociálním zařízením!).

Vila má 2 střešní solária, jedno s dřevěnou pergolou. Na pozemku je vířivka!

S výhledem na okolí a směrem k sousednímu Solnému jezeru poskytuje solárium ideální místo k relaxaci a odpočinku.

Nemovitost je ve velmi vysokém standardu a bude prodávaná částečně zařízená (dle nabídky).

V blízkosti jsou supermarkety, lékárny i místní obchody, zdravotnická zařízení a školy.

Milovníci golfu ocení blízkost k několika prestižním golfovým hřištím. Villamartin, Las Colinas a Campoamor jsou jen kousek odsud a nabízejí prvotřídní a ohromující prostředí.

Letiště Alicante-Elche je vzdálené přibližně 50 km a letiště Murcia-San Javier je vzdálené 60 km.

Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet náš česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám dopravu z letiště do místa ubytování a zpět.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!