Prodej chaty, Praha - Řeporyje, Ořešská, 40 m2 (ID: 1413406)

Ořešská, Praha 5 - Řeporyje

4 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 21 446 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOřešská, Praha 5 - Řeporyje
ID0662
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná40 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1017 m2

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Hledáte kousek přírody uprostřed velkoměsta? Místo, kde zapomenete na okolní ruch a užijete si naprostý klid obklopeni zelení?

Aktuálně nabízíme k prodeji idylickou chatičku na nádherném pozemku o rozloze velkorysých 1.017 m2.

Tuto nemovitost najdete v pražské čtvrti Řeporyje, v klidné zahrádkářské kolonii. Ačkoliv se nachází nedaleko pražského okruhu, díky bohaté zeleni a vzrostlým stromům je zde absolutní klid a soukromí. Chata je ve velmi dobrém stavu, je podsklepená a suchá. V přízemí najdete hlavní obývací místnost, kuchyňku, koupelnu a WC. V horním patře se nachází ložnice s nádherným výhledem do zahrady.

Na pozemek jsou přivedeny hlavní inženýrské sítě – voda a elektřina. Dále se zde nachází studna, která v současné době slouží jako hlavní zdroj vody. Odpad je řešen jímkou.

V zahradě se také nachází kůlna, sloužící pro ukládání nejrůznějšího zahradního náčiní. Do kůlny je rovněž přivedena elektřina.

Lokalita je dobře dopravně dostupná autem nebo autobusovými linkami vedoucími ze stanice metra B - Luka.

Pokud myslíte, že tohle je přesně to místo, kde si odpočinete po náročném pracovním dni, pojďte se sem osobně podívat. Tohle místo si určitě zamilujete!

MAHOON je připraven Vám vyřídit nejvýhodnější financování nemovitosti a také její následnou správu a pronájem. Umíme připravit komplexní řešení v oblasti financí – pojištění, investice, finanční analýzu a s tím související unikátní životní plán prosperity.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Praze 5.