Prodej bytu 1+kk, Plzeň, Zahradní, 45 m2 (ID: 1413456)

Zahradní, Plzeň

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaZahradní, Plzeň
ID430
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná45 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon

Origo partneři v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme Vám k prodeji nový byt o velikosti 1+kk+balkon označený jako byt 25, nacházející se ve 4. NP o celkové ploše včetně balkonu a zděného sklepa 54,0 m2, který bude stavěn v rámci projektu Bydlení Zahradní v žádané plzeňské čtvrti Slovany na rohu Zahradní a Hradišťské ulice v docházkové vzdálenosti od kompletní občanské vybavenosti a zeleně.

V bytě bude k dispozici obývací pokoj s kuchyňským koutem (34,33 m2), předsíň (5,79 m2), koupelna s WC (5,33 m2) a balkon (6,51 m2) přístupný z ob. pokoje. Dále k bytu náleží zděný sklep (2,05 m2) v 1. podzemním podlaží domu. Byt bude osazen velmi dobrými standardy zařizovacích předmětů.

Tento byt zde uvádíme jako modelový, v prodeji jsou ještě další byty 1+kk umístěné v různých podlažích domu. K dispozici jsou pro Vás také byty 2+kk, 3+kk a jeden 4+kk.

Podrobné informace získáte u prodejce bytů ABJ reality s.r.o.

K bytu je možné si zakoupit venkovní parkovací stání nacházející se na přilehlém pozemku u domu.

Byty jsou orientovány jak směrem do Zahradní a Hradišťské ulice – jihozápadní orientace, tak do vnitrobloku s východní orientací.

Projekt Bydlení Zahradní tak představuje ideální kombinaci bydlení v žádané plzeňské čtvrti Slovany s dostupnou občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti a dostupnými vycházkovými trasami podél řeky Radbuzy, které Vás dovedou až do centra Plzně, kam dojdete pěšky i s malými dětmi.

Samotná budova bytového domu má pět nadzemních podlaží s 32 byty a jedno podzemní podlaží, ve kterém budou k dispozici částečně krytá parkovací stání a sklepy pro jednotlivé byty. Bytový dům má jeden centrální vchod s výtahem. Nebudou zde komerční prostory. Vytápění domu a ohřev vody bude zajištěno centrálně pomocí teplovodu.

Zahájení výstavby bytového domu je naplánováno na podzim 2024, dokončení domu je naplánováno na podzim roku 2026.

Aktuality z výstavby domu: provádí se přípravné práce na pozemku bytového domu před samotným zahájením výstavby bytového domu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Plzni.