Prodej rodinného domu, Vilantice, 337 m2 (ID: 1413550)

Vilantice

Rezervováno
4 600 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 21 922 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

StavRezervováno
AdresaVilantice
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná337 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1794 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Vilanticích

Popis

Jedná se nemovitost se dvěma prostornými jednotkami o velikosti 4+1 a 4+1 s možností oddělených vchodů. Nachází se na konci slepé ulice obce Vilantice.
Dům může být vhodný pro dvougenerační bydlení, nebo pro investora, který ho může pronajímat tak jak je, nebo zde může vybudovat více jednotek, či obytnou část rozšířit do podkroví.
Obec leží 30 min. autem do Hradce Králové, 20 min. od Hořic v Podkrkonoší, 15 min od Dvora Králové nad Labem a 10 minut od Jaroměře a nájezdu na dálnici.
Byty mají ústřední topení, vodu z vlastní studny a odpady svedené do nové ČOV. Společný kotel v domě je na tuhá paliva emisní třídy 3 starý 2,5 roku. Spodní byt má podružný elektroměr. Oba byty mají v obývacích pokojích nová krbová kamna. Komíny jsou vyvložkováné. Ohřev vody v bojleru je možné kombinovat elektrikou i kotlem. Vzhledem ke tloušťce obvodového zdiva a novým plastovým oknům jsou zde příznivé náklady za topení. Plynový pilíř je na hranici pozemku v plotu.
Ke spodnímu bytu náleží garáž a vrchní byt se může pochlubit velkorysou terasou. U domu je nová prostorná pergola. Dům je částečně podsklepený. Střešní krovy jsou v solidním stavu. Jako krytina je ethernet. Do střechy nezatéká.
Součástí je i jižně svažitý a úrodný pozemek veliký 1.794 m2. Na pozemku je hospodářská stavba postavená z pískovcových bloků, sloužící jako sklad, chlívek, či přístřešek pro parkování auta.
Ve 2 km vzdáleném Dubenci je škola, školka, zdravotní středisko, obchod i pošta. Do obce jezdí BUS a školní svozy.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vilanticích.