Prodej rodinného domu, Blansko, 250 m2 (ID: 1413620)

Blansko

Cena na vyžádání

Cena je k jednání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBlansko
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná250 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti384 m2
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná

Origo partneři v Blansku

Popis

Nedaleko Brna a Boskovic ve městě Blansko, nabízíme k prodeji patrový rodinný dům s terasou a zahradou.

K bydlení slouží velký mezonetový byt 6+kk a přestože je v prostoru přiznané schodiště z masívu, působí byt opravdu vzdušným dojmem.
Nebytové prostory v přízemí jsou perfektně od bytové části oddělené.

Byt:
V nižším patře se nachází velká ložnice, prostorný obývací pokoj s krbem a bodovým osvětlením ve stropě, dále pak kuchyně s jídelnou.
Nová kuchyňská linka s moderním vybavením a výhledem do zahrady potěší každého kuchaře při vaření. Z jídelny určené pro stolování, je přímý přístup na terasu s koutem pro soukromí a výhledem do klidné zahrady, která je jako stvořená pro odpočinek a relaxaci.

V patře najdeme WC, větší koupelnu a tři samostatné pokoje (dva z nich mají šatny a průduchy pro teplo z krbu).

Podnikání:
v přízemí se nachází plně funkční kavárna s dobrým jménem a stálou klientelou. Nabízí několik stolků pro hosty, herní koutek pro děti, dvě WC a vybavení pro prodej chlazených pochutin včetně kvalitního stroje na zmrzlinu. Tato část domu s vlastním vstupem z ulice může sloužit stejně dobře jako kancelář, ordinace nebo samostatný byt k pronájmu.

V suterénu se nachází sklep s technickou částí domu, na dvorku pod terasou je dílna.

Nemovitost je napojena na obecní vodovod, plyn, elektřinu, disponuje krbem a studnou. Teplo zajišťuje ústřední topení s kotlem na plyn a s napojením na krb, což vytváří v obývacím pokoji příjemnou atmosféru a zajišťuje efektivní vytápění.

Dům prošel zásadní rekonstrukcí cca před 20-ti lety. Nynější majitel pokračoval postupně s modernizací téměř do roku 2023 - např. výměna oken, rozvod IS (mimo dílnu), zateplení střechy.


Tato stavba je skvělou investicí pro ty, kteří hledají kombinaci pohodlného bydlení a možnosti podnikání na adrese s výbornou dostupností a "kousek" od Brna.

Nabízená cena odráží nejen velikost a polohu nemovitosti, ale také její obrovský potenciál a univerzálnost využití. Proto nás neváhejte kontaktovat a přijeďte se sami přesvědčit.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Blansku.