Prodej činžovního domu, Vyškov, Palánek, 600 m2 (ID: 1414188)

Palánek, Vyškov

14 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 69 103 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaPalánek, Vyškov
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná580 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha600 m2
Garáž

Origo partneři v Vyškově

Popis

Nabízíme ve výhradním zastoupení majitele k prodeji víceúčelový nájemní dům (samostatně stojící objekt) se dvěmi nadzemními podlažími v bezprostřední blízkosti centra Vyškova. V objektu se sedlovou střechou se nachází obchodní, skladovací, bytové a kancelářské prostory a je nepodsklepený. V 1. NP se nachází zejména sklady aktuálně využívané jako sklad e-shopu potravin (dříve využívané jako prodejna potravin) členěný do několika skladovacích místností a showroomu vč. vlastního sociálního zázemí a rampy o výměře 252 m2. Dále se v 1.NP nachází samostatná kancelář (aktuálně využívána jako advokátní kancelář) a garáž. Ve 2. NP jsou 3 samostatné bytové jednotky s dispozicí 1+1 (29 m2), 3+1 (113 m2) a 4+kk (123 m2). Všechny bytové a nebytové jednotky v objektu jsou pronajaty.
Konstrukce stavby 1. NP je cihelná, fasáda je řešena obkladem kabřincem cihlově červené barvy a břízolitem. Zdivo objektu je z plných cihel P100 na MVC10. Zdivo půdní vestavby bylo realizováno z tvárnic YTONG. Nosné zdivo u stěny s výklady ve skladu resp. prodejně potravin je nahrazeno ocelovými sloupy. Pod stropními panely byly provedeny monolitické železobetonové průvlaky. Stropní konstrukci tvoří stropní panely PZD a panely Spiroll. Výklady prodejních místností jsou z JZ a SZ strany zastíněny prodlouženou střešní konstrukcí.
Do prodejny potravin vedou nové posuvné automatické dvoukřídlé vstupní dveře Trido průchozí šířky 1,30 m a současně jsou položeny protiskluzné keramické dlaždice Rako. Zásobování prodejny potravin je řešeno přes stávající rampu s příjezdovou komunikací z ulice Palánek. Z této rampy je umožněn vstup do uzavřených místností pro uložení popelnic a skladu obalů. Stávající technické uspořádání objektu umožňuje bezbariérové užívání prodejny potravin, podlaha je bez rozdílných výškových úrovní. Vstup z venkovního prostoru přes stávající komunikace pro pěší je rovněž bezbariérový.
Potenciál nájmu nemovitosti lze zvýšit vybudováním dalšího samostatného nebytového prostor v 1. NP vedle prodejny potravin k pronájmu s výměrou 80 m2 příp. rozdělením dvou shora popsaných větších bytů.
Objekt je napojen na všechny inženýrské sítě. Vytápění prodejny potravin a bytů je zajištěno samostatnými plynovými kotli, byt 1+1 vytápěn elektřinou, vytápění kanceláře zajišťuje klimatizace. Voda je kompletně rozvedena, každá jednotka má vlastní vodoměr. Kanalizace a voda jsou obecní. Rozvody vody a kanalizace nové v r. 2020, původní rozvody zachovány pouze u bytu 4+kk. Obvodové zdivo cihla 50 cm, střecha položena v roce 1998 (Cemberit-Betternit 40x40cm).
Nemovitost vám nabízí 580 m2 podlahové plochy.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Vyškově.