Prodej rodinného domu, Kladno, Na Ostrovci, 150 m2

Na Ostrovci, Kladno - Švermov

10 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 52 375 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Ostrovci, Kladno - Švermov
ID0285
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná150 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti323 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž

Origo partneři v Kladně

Popis

Hledáte prostorný a moderní rodinný dům v klidné lokalitě, ale s dobrou dostupností do Prahy? Máme pro vás ideální nabídku!
Tato novostavba 5+KK se nachází v tiché části Kladna, ulice Na Ostrovci, Kladno - Švermov. Dům je postaven s promyšleným dispozičním řešením a moderními technologiemi, které zaručují nízké provozní náklady a vysoký komfort bydlení.
Jedná se o výstavbu celkem 6-ti rodinných domů se zahradou, terasou, garáží a parkovacím stáním. Stavba je provedena pečlivě s důrazem na kvalitu práce a výběru materiálů. V ceně domu je zahrnuto nadstandardní vybavení včetně kuchyňské linky na míru, obklady, dlažby, sanita, dveře a podlahy. Vytápění zajišťuje plynový kotel, v celém domě je podlahové vytápění, plastová okna s izolačním trojsklem, bezpečnostní vchodové dveře. Je zde provedena příprava na instalaci fotovoltaických panelů. Dům je připojen na vodovodní řád a kanalizaci. Jedná se o lukrativní místo v horní části obce, poloha domů je totiž ve slepé ulici a tím poskytuje dostatečné soukromí a klid. Dále je zde základní občanská vybavenost (školy, školky, pošta, obchody) a dopravní obslužnost (PID, Praha D7) v docházkové vzdálenosti. Kompletní vybavenost s výbornou dopravní obslužností v Kladně (5min autem).

Perfektní místo pro ty, kteří hledají klidné rodinné bydlení s výhodami moderního života!
S koupí nemovitosti budou naší společností dodány veškeré právní i finanční služby. Těšíme se s Vámi na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kladně.