Prodej rodinného domu, Ořechov, Tikovická, 202 m2

Tikovická, Ořechov

11 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 54 758 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTikovická, Ořechov
IDIR3529
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná202 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Plocha budovy220 m2
Podlahová plocha202 m2
Plocha nemovitosti601 m2
Plocha zahrady217 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod, Studna
Garáž
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Ořechově

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný a světlý dům v Ořechově u Brna na ulici Tikovické o dispozici pro dvougenerační bydlení, kdy v přízemí se nachází velký obývací pokoj s krbem, jídelnou a kuchyní, dalšími 3 pokoji, spíží, koupelnou a toaletou. V horním patře jsou k dispozici 4 pokoje, z nichž jeden je možné využít jako obývací pokoj spojený jako kk s kuchyní. Vše viz. přiložené půdorysy. V podkroví, které má velikost cca 20 m2 a je do něj zavedena elektřina, je připraven čistý prostor pro uložení různých věcí, které by se ve sklepě mohly poškodit. Dům je polořadový, z levé strany sousedí jen garáží. K dispozici předzahrádka a vjezd do garáže, který je možné využít jako další parkovací místo.

Nemovitost je po částečné renovaci, kompletní rekonstrukce proběhla v roce 2008. Některé části, jako kuchyňská linka nebo podlahy v přízemí mohou vyžadovat renovaci. Dům nabízí příjemné prostředí nejen svojí polohou, ale i orientací s krásným výhledem do širokého okolí, kde jsou pole a lesy. Dům je vymalován a připraven k okamžitému nastěhování. Je orientovaný na jihozápad, takže nabízí nádherný výhled na okolní krajinu a krásné západy slunce. Pozemek je rovinatý a zahrada je vybavena pergolou, kůlnou a dílnou. K dispozici je také prostorná garáž o velikosti 51 m2 s automatickým otevíráním na dálkové ovládání a sklep o výměře 20 m2. Možno využít také studnu, která je napojená na čerpadlo, ale do domu zavedená není. Za domem a zahradou je k dispozici kousek lesa, patřící k pozemku, ze kterého je krásný výhled na okolní krajinu.

Tento dům je velmi hezkým místem pro bydlení, nabízí prostorné, světlé místnosti a svojí dispozicí je vhodný pro větší rodinu nebo rodiny dvě, které by měly prakticky společný jen vstup a spodní část chodby. Majitelé budoucímu zájemci o koupi nabízí k bezplatnému pronájmu zahradu-sad, který se nachází přes ulici cca 30m od domu, je vidět na letecké fotografii. Pronájem není podmínkou prodeje, ale myšleno jako výhoda pro budoucího zájemce. Nemovitost je možno financovat hypotékou a je volná ihned. Více informací u makléře. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl doposud majitelem předložen, resp. je ve stádiu zpracování. V souladu s právní úpravou proto RK uvádí energetickou třídu G.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ořechově (okr. Brno-venkov).