Prodej rodinného domu, Pyšely, K Pivovaru, 221 m2 (ID: 1414968)

K Pivovaru, Pyšely, okres Benešov

15 790 000 Kč

za nemovitost, včetně provize RK i právního servisu
Hypotéka od 75 250 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaK Pivovaru, Pyšely, okres Benešov
ID1242997324
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná221 m2
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti1124 m2

Origo partneři v Pyšelích

Popis

Nabízíme k prodeji velmi hezký, prostorově velkoryse řešený rodinný dům s garáží, s dispozicí 5+1, užitnou plochou 221m², stojící na pozemku o rozloze 1124m². Zastavěná plocha domu je 154m², plocha zahrady 970m².

Dispozice:
1. NP
Obývací pokoj 39,7m²
Kuchyně 11,4m²
Spíž 2,3m²
Pokoj 11,8m²
Hala 7,3m²
Koupelna 7,9m²
Chodba 3,9m²
WC 2,3m²
Zádveří 4,9m²
Garáž 23,7m²

2. NP:
Pokoj 20,3m²
Pokoj 25,9m²
Pokoj 29,5m²
Koupelna 10,9m²
Chodba 3,9m²
Balkon 15,7m²

Poté, co vstoupíte do domu, vás mile překvapí jeho vzdušnost. Je to nejen velkorysým řešením prostoru, ale také krásnou italskou dlažbou, která je jak v celém přízemí domu, tak v horní chodbě a koupelně. K dokreslení útulné atmosféry slouží krb v obývacím pokoji. Kuchyň, u které se nachází praktická spíž, je vybavena kuchyňskou linkou včetně všech spotřebičů.
Pokoj, který naleznete v přízemí, můžete využít například jako pracovnu a mít tak denní místnosti v přízemí domu a horní patro ponechané na spaní. Pokoje v 1. patře jsou opět velmi prostorné. Dva z nich mají přístup na balkon. Podlahy v pokojích jsou vinylové. Na všech oknech jsou žaluzie. Koupelny jsou zařízeny od Villeroy & Boch.


Dům byl postaven v r. 2019. Energetická třída C. Vytápění zajišťuje plynový kondenzační kotel + podlahové topení. Náklady na plyn jsou 3.500,- Kč měsíčně. Zálohy na el. 2.000,- Kč, na vodu 800,- Kč. Dům je střežen kamerovým záznamovým systémem od firmy Jablotron. Na pozemku se nachází přístřešek pro 2 auta a krásná upravená zahrada se skleníkem a vzrostlými stromy. Jak příjezdová brána, tak garáž jsou na dálkové ovládání. Voda je z řádu a odpad je řešen kanalizací.


Pyšely se nachází ve Středočeském kraji, ve středním Posázaví v okrese Benešov, asi 15 km jihovýchodně od okraje Prahy a 10 km severně od Benešova. V Pyšelích je vlaková stanice s přímým spojem na Prahu i Benešov. Autem: nájezd na dálnici je cca 7 km a cesta do Prahy Vám nezabere více, jak půl hodiny. V Pyšelích naleznete obecní úřad, poštu, ordinace praktických lékařů pro děti i pro dospělé, ZŠ, dvě MŠ, mateřské centrum, prodejny potravin, restaurace, dětská hřiště. Veškerá infrastruktura je pak v 15 min. vzdáleném Benešově. Zasportovat si můžete v TJ Sokol Pyšely, či zahrát fotbal v SK Pyšely. Milovníky golfu potěší 18 jamkové hřiště Loreta Golf Club s příjemnou restaurací, které bylo několik let vyhlášeno "Golfovým hřištěm roku". Milovníky procházek v přírodě zas nadchne okolí, které nabízí rekreační vyžití.


Přijeďte se podívat a přesvědčit se, jak je tu krásně. S financováním vám rádi pomůžeme. Těším se na viděnou s vámi v Pyšelích v ul. K Pivovaru. Vaše makléřka Zdenka Chloubová

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Pyšelích.