Prodej bytu 4+kk, Unhošť, V Zátiší, 108 m2

V Zátiší, Unhošť

11 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK a kompletního právního servisu
Hypotéka od 57 141 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaV Zátiší, Unhošť
ID1045
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná110 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha108 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná

Origo partneři v Unhošti

Popis

Moderní, nízkoenergetický a prostorný dvoupatrový byt 4+kk, 110 m2 se zahradou 140 m2, dvěmama parkovacími místy a úložnou kojí 2,3 m2 na zcela klidném místě města Unhošť.
V domě jsou pouze 3 bytové jednotky.

Celý dům je postaven v energetické třídě "A". Vytápění zajišťuje podlahové topení prostřednictvím úsporného tepelného čerpadla NIBE s funkci chlazení v létě. Podlahy jsou vinyl nebo dlažba. Všechna francouzské okna VEKRA jsou zasklená trojsklem a v přízemí jsou opatřena bezpečnostní folií s certifikací pro pojišťovnu. Velká okna jsou orientovaná na východ, což zajišťuje dobrou prosvětlenost a příjemnou teplotu i v létě.

V bytě jsou 2 koupelny, v každém podlaží jedna společně s WC. Koupelna v patře má vanu a 2 umyvadla, v přízemí je skleněný sprchový kout, umyvadlo, prostor pro pračku, sušičku a východ na zahradu.
V přízemí bytu najdete velký obývací pokoj s kuchyňským koutem a komorou, dále s výstupem do zahrady. V patře pak velkou ložnici a dva dětské pokoje.

Kolaudace domu proběhla v 12.měsící 2020. Byt je v záruce od developera do 12/2025.

Technické parametry:
Užitná plocha: 110,41 m2
Podlahová plocha přízemí - 49,95 m2
Podlahová plocha patra - 58,16 m2
Plocha zahrady - 139,8 m2
Úložná kóje - 2,3 m2
Parkovací místa - 2x

Internet - optický kabel UNHfree, je v každém pokoji.

Velmi nízké náklady na bydlení: za rok 2023 elektřina 1340 Kč/měs , 500 Kč/měs záloha na vodu, 500 Kč/měs fond oprav.

V Unhošti najdete vše potřebné pro rodinný život v klidném prostředí. Od dětského hřiště, školky, základní školy, ale také základní umělecké školy, sportovní haly apod. A samozřejmě lékaře, poštu, restaurace a 3 supermarkety.

Doprava z Unhoště je zajištěna autobusy především do Kladna a do Prahy. A pokud pojedete autem, jste již za 12 minut na okraji Prahy (dálnice D6 je vždy dobře průjezdná), stejně tak třeba v Kladně.

Podrobné informace najdete na: https://zamisreality.cz/4-kk-unhost

Zavolejte mi a domluvte si prohlídku bytu ještě dnes.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Unhošti.