Prodej rodinného domu, Větřní, Šumavská, 478 m2 (ID: 1415578)

Šumavská, Větřní

19 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 92 931 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŠumavská, Větřní
IDN00062
StavbaPanelová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná478 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuSídliště
Plocha nemovitosti478 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Větřní

Popis

Nabízíme k prodeji dům zkolaudovaný jako ubytovací zařízení s 23 byty o velikosti 2+kk. Nemovitost má tři patra a je vybavena výtahem. Tento dům je ideální pro developerský projekt – lze jej zrekonstruovat a rozprodat po jednotlivých bytových jednotkách.

Dům má veřejnou kanalizaci a voda je připojena na vedlejší panelový dům. Vytápění zajišťuje firma Heci Český Krumlov prostřednictvím horké vody. Nemovitost se nachází na kopci, což zajišťuje krásné výhledy do okolí. Nyní je dům vyklizen a připraven na případné rekonstrukce.

Dům se nachází ve Větřní, klidném městečku v Jihočeském kraji, které je vzdálené jen několik kilometrů od historického Českého Krumlova. Větřní je obklopené krásnou přírodou, což nabízí mnoho možností pro pěší turistiku a cykloturistiku. Městečko má veškerou občanskou vybavenost včetně škol, obchodů a zdravotnických zařízení.

Pokud máte zájem, neváhejte nás kontaktovat a domluvte si prohlídku domu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Větřní.