Prodej chaty, Psáry - Dolní Jirčany, 97 m2

Psáry, Dolní Jirčany

5 750 000 Kč
/za nemovitost
Cena je uvedena včetně všech poplatků, provize RK i právního servisu.
Hypotéka od 27 403 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPsáry, Dolní Jirčany
ID616
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná97 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy50 m2
Plocha nemovitosti411 m2
Plocha zahrady361 m2
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace, Jímka
TopeníLokální tuhá paliva
DopravaSilnice, MHD
VodaMístní zdroj vody
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Psárech

Popis

Nabízíme k prodeji zajímavý a udržovaný rekreační domek s možností celoročního obývání (po úpravách i pro trvalé bydlení). Tento objekt prošel v průběhu minulých let první částí rekonstrukce (r.2018) zaměřené na zvětšení původní zastavěné plochy z 25 m2 na 50 m2. Tímto rozšířením se užitná plocha objektu zvětšila na 97 m2 a byla vybudována také prostorná terasa (18,6 m2). Prohlídky dle domluvy.

Suterén objektu představuje chodba (11 m2) a 5 místností.
1. místnost 3,6 m2 - původně vinotéka, nyní slouží jako prostor pro zahradní nářadí.
2. ⁠místnost 8,7 m2 - místnost s el.bojelerem (je zde možnost vybudovat druhé WC nebo prádelnu)
3. ⁠místnost 3,5 m2 - slouží jako sklep, příprava zařízení pro domácí vodárnu z vlastní studny.
4. ⁠místnost 7,4 m2 - využitelné dle vlastního uvážení
5. místnost 11 m2 - využitelné dle vlastního uvážení

První podlaží o ploše 29,1 m2 se skládá z hlavní obývací místnosti (18,7 m2) s krbovými kamny a příjemným místem pro posezení, dále se zde nachází chodba s kuchyňským koutem (6,2 m2), koupelna se sprchovým koutem a toaletou (4,1 m2). Nechybí zde ani prostorná terasa s dlažbou, která nabízí možnost všestranného využití od relaxačního posezení s výhledem do zahrady, až po grilování, párty či pro rozšíření objektu i vybudování zimní zahrady.

Druhé podlaží slouží jako pracovna s ložnicí (23,3 m2) s okny na jižní a severní stranu.

Velkým benefitem je i vlastní průzkumný vrt (26 m) s dobrou vydatností, který lze po dokončení čerpacích zkoušek legalizovat na vlastní studnu a tím i zálohovat dosavadní přívod vody do objektu, který je napojen na místní rozvod vody.

Konstrukce budovy je smíšená, cihla, tvárnice Hebel, předepjaté betonové překlady.
Konstrukce střechy: dřevěné krovy, minerální vata, SDK, pálené tašky Jirčany.

Na pozemku je vybudovaná podzemní jímka, do které je sveden odpad z WC, koupelny a kuchyně. Přívod elektrické energie umožňuje v objektu využívat napětí 230V i 400V.
Vytápění obývací místnosti a koupelny je realizováno pomocí elektrického akumulačního podlahového vytápění a příjemných krbových kamen.

Větší část nemovitosti je po zdařilé rekonstrukci. Ačkoliv je dům možné ihned obývat, je součástí prodeje pouze základní vybavení.

Plocha zahrady činí 361 m2 a nabízí dostatek prostoru pro zahrádkářské či relaxační aktivity nebo rodinná setkání. Zahrada je udržovaná a nachází se zde nejen okrasná zeleň, ale také vzrostlé ovocné stromy (např. jabloně, broskve, švestka, meruňka). Na pozemku lze pohodlně zaparkovat až 3 automobily.

Tato nemovitost se nachází v klidné části obce Dolní Jirčany, díky čemuž nabízí klid venkovského života a zároveň nebrání využívat všech výhod blízkého velkoměsta.

Do centra Prahy je možné se dopravit už do třiceti minut automobilem nebo lze využít pravidelné linky Pražské integrované dopravy.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Psárech.