Prodej bytu 3+1, Velké Meziříčí, Záviškova, 116 m2

Záviškova, Velké Meziříčí

Cena na vyžádání

info v RK, včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaZáviškova, Velké Meziříčí
ID00278
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná116 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha116 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž

Origo partneři v Velkém Meziříčí

Popis

Nadstandardní byt 3+1 v klidné zóně s garáží, balkónem, půdní vestavbou a zahradou ve Velkém Meziříčí.

Nabízíme k prodeji byt 3+1 nacházející se 1,3 km od centra města a v dojezdové vzdáleností 30 min do Brna. Tento byt je ideální volbou pro ty, kdo hledají kombinaci moderního bydlení a pohodlí městského života.

Byt poskytuje velkorysý prostor o podlahové ploše 116 m2 s balkónem, garáží o podlahové ploše 13 m2 a dvěma prostornými sklepy o celkové podlahové ploše 14 m2, které zajišťují dostatek úložného prostoru pro všechny vaše potřeby. Voda, odpady, plyn a elektřina jsou napojeny na inženýrské sítě.

Další výhodou tohoto bytu je podíl na půdě domu o velikosti 238 m2 s provedenou půdní vestavbou.

K bytu také náleží podíl na velké zahradě domu o celkové výměře 1017 m2. Tato zahrada představuje perfektní místo pro zahrádkáře i relaxaci, což je nesmírnou výhodou.

Lokalita zaručuje pohodlnou dostupnost veškeré občanské vybavenosti - školka, škola, obchody, restaurace, zdravotnická zařízení a kulturní vyžití, které město nabízí, což činí tento byt mimořádně atraktivním.

V bytě byla nově zrekonstruována koupelna, WC, okna vybavená trojsklem a otopný systém (s novým kotlem Viesseman). Díky tomu se můžete těšit na bydlení bez nutnosti dalších velkých investic.

Rádi Vám poskytneme detailní informace při osobní prohlídce nemovitosti, která nabízí nejen skvělé bydlení blízko centra města bez starostí s parkováním, ale i jedinečnou možnost využití zahrady.

Neváhejte a kontaktujte nás pro sjednání prohlídky.

Těšíme se na Vás!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Velkém Meziříčí.