Prodej rodinného domu, Pernink, Školní louka, 200 m2 (ID: 1416111)

Školní louka, Pernink

6 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 33 312 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŠkolní louka, Pernink
IDN106472
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná200 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha200 m2
Plocha nemovitosti550 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Perninku

Popis

Nabízíme Vám k prodeji pěkný rodinný dům v klidné části obce Pernink. Tento dvoupatrový samostatně stojící dům má celkovou užitnou plochu 200 m² a zastavěnou plochu 120 m². K původnímu cihlovému rodinnému domu byla nově (r. 2023) vybudována jednopodlažní přístavba (materál tvárnice), kde se nachází velký obývací pokoj z kuchyňským koutem, prostorná koupelna a dvě menší místnosti využívané jako šatník a prostor pro skadování potravin. Nová moderní kuchyňská linka je osazena všemi obvyklými elektrickými spotřebiči, jak je vidět na fotografii. V koupelně je instalována vana i sprchový kout.
Původní dům je dvoupatrový, kromě 4 pokojů je zde další koupelna. V pokoji v přízemí je další kuchyňský kout.
Vytápění a ohřev vody jsou řešeny ústředním plynovým kotlem. Dům je napojen na veřejnou kanalizaci, elektřinu 400 V, plyn a vodu z vodovodního řádu.
Celková plocha pozemku činí 550 m². Exteriér domu je dobře udržovaný, s oplocenou zahradou a dostatkem prostoru pro rekreační aktivity.
Dům se nachází v klidné lokalitě, obklopený zelení, což zajišťuje klid a soukromí. . Dopravní dostupnost je výborná, v dosahu je vlaková i autobusová zastávka.
Obec Pernink je oblíbeným místem Krušných hor. Okolí nabízí využití k zimním sportům, jsou zde sjezdovky i běžecké trasy. Ve vzdálenosti 3 km je též nový lyžařský areál Plešivec. Pro letní využití jsou pro Vás připraveny mnohé turistické trasy a cyklotrasy.
Tento rodinný dům nabízí komfortní bydlení v klidné oblasti s veškerou občanskou vybaveností na dosah. Vhodné využití též jako rekreakční objekt. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106472.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Perninku.