Prodej rodinného domu, Přezletice, Školní, 142 m2 (ID: 1416580)

Školní, Přezletice

18 470 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 88 023 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŠkolní, Přezletice
ID7403
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná142 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha142 m2
Plocha nemovitosti719 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Přezleticích

Popis

Dovoluji si vám nabídnout ke koupi tento atraktivní, kompletně zařízený rodinný dům o podlahové ploše 141,46 m2 (včetně integrované garáže 19,83 m2), postaveném na krásně slunném, rovinatém, jižně orientovaném pozemku o celkové výměře 719 m2 (91 m2 zastavěná plocha + 628 m2 zahrada). Byl postaven v rámci developerského projektu Panská pole, konkrétně v ulici Školní 624 a jeho kolaudace proběhla v prosinci 2020.

Jedná se o dvoupodlažní zděný dům, který byl původně dispozičně koncipován jako 5+kk, ale majitelé si ho již při jeho stavbě nechali předělat na současnou dispozici 4+kk. Pokud ale bude mít kupující zájem o opětovné přebudování do stavu 5+kk, tak v rámci této kupní ceny majitelé vše zajistí. Pro lepší představu přikládám půdorysy 2.nadzemního podlaží oba, tak jak vypadal původní plán stavby ve verzi 5+kk a jaký je současný stav 4+kk.

Jak jsem již zmínil na začátku a považuji to za ohromný bonus, tak dům se prodává kompletně zařízený, takže součástí kupní ceny jsou v případě zájmu i volně stojící spotřebiče a nábytek, jako je například televize LG OLED 164 cm, sedací souprava NATUZZI, jídelní stůl se židlemi, pračka se sušičkou, venkovní nábytek atd....!!!

Co se týká zařízení a vybavení domu, tak bych rád zmínil tyto hlavní body:

- Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kondenzační kotel BAXI s integrovaným zásobníkem vody, podlaha je třívrstvá dřevěná EKOWOOD, okna jsou dřevěná s izolačními trojskly s instalovanými vnitřními žaluziemi a v horním patře i s venkovními roletami.

- Prostorná šatna v rámci ložnice, dále 2 velkorysé vestavěné skříně v horní chodbě a vstupní hale, no a samozřejmostí je kompletně zařízená kuchyňská linka vestavěnými spotřebiči.

- V dětském pokoji a chodbě ve 2.NP je instalovaná klimatizace BOSCH.

- Venkovní bazén 6 x 3 m s nízkým zastřešením, který je připojený na invertorové tepelné čerpadlo RAPID INVERTER RIC20 8,5 kW s chlazením, zajišťující bez problému ohřev vody pro vaše koupání téměř po celý rok.

- Velkorysá hliníková pergola SUNTECH o rozměru 8 x 4 m se zatahovací střechou, která disponuje i boční zatahovací stínící technikou, tzv. zipscreeny.

- Zabezpečovací systém instalovaný firmou ALKOM Security.

- U přední části domu je postaven praktický, prostorný zahradní dům s krytým parkovacím stáním pro druhé auto. Každopádně v rámci nadstandardní příjezdové cesty, můžete v případě návštěv zaparkovat až dalších 5 aut.

- A hlavně krásná zahrada se spoustou zeleně, kde můžete relaxovat a užívat si klid a pohodu při grilování, koupání nebo opékání špekáčků

Jako dalším benefitem tohoto domu považuji nově postavenou školu na konci této ulice, takže ráno trvá dětem cesta pěší chůzí pouhých 5 minut a dále to, že Přezletice jsou v bezprostřední blízkosti Prahy, takže kompletní kompletní občanskou vybavenost můžete využívat v přilehlé Vinoři, Kbelích nebo Čakovicích.

Ohledně domluvení termínu osobní prohlídky mě můžete kontaktovat kdykoliv.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Přezleticích.