Prodej chaty, Kožlany, Na Drahách, 89 m2 (ID: 1416696)

Na Drahách, Kožlany

4 900 000 Kč
Hypotéka od 23 352 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Drahách, Kožlany
ID292-NP00584
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná89 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy128 m2
Plocha nemovitosti614 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Kožlanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Hledáte chalupu či klidnou lokalitu k trvalému bydlení? Pak právě pro vás máme nově v nabídce zajímavou nemovitost - kulturní památku v Kožlanech nedaleko Kralovic. Je to jedinečný dům s úžasnou atmosférou a skvěle provedenou rekonstrukcí. Naleznete zde vše co ke spokojenému životu potřebujete.
Město Kožlany disponuje kompletní občanskou vybaveností. Je zde škola, školka, městský úřad, zdravotní středisko, pošta, obchody, dětská hřiště ale i sportovní areál.
V Kožlanech se narodil Dr. Eduard Beneš, druhý prezident československé republiky. V okolí lze navštívit mnoho barokních památek a zajímavých turisticky navštěvovaných míst. jako například Mariánská Týnice - skvost architekta Jana Blažeje Santiniho, klášter Plasy, zámek Manětín, nejmenší české městečko Rabštejn nad Střelou a mnoho dalších. Krajina kolem je protkaná spoustou cyklostezek a turistických tras.
Dům samotný disponuje dispozicí 3+kk s částečně podsklepeným prostorem a s možností půdní vestavby.
V domě se nachází prostorná chodba, obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem, 2 ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC.
Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. K vytápění slouží elektrický kotel. Přes cestu je k dispozici oplocená zahrada (cca 550m²). Nově vystavěn dřevěný plot a upraven nájezd k domu.
Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám vyřídíme za výhodnějších podmínek. Pokud vás nemovitost zaujala, rád vám ji představím na osobní prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Kožlanech (okr. Plzeň-sever).