Prodej zahrady, Vysoká Pec, 453 m2 (ID: 1416712)

Vysoká Pec

2 699 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 12 863 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaVysoká Pec
ID00466
Plocha nemovitosti453 m2

Origo partneři v Vysoké Peci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme k prodeji velmi pečlivě udržovanou zahradu v osobním vlastnictví, v oblíbené a dobře dostupné zahrádkářské kolonii v obci Drmaly u Vysoké Pece.
Rovinatý pozemek s celkovou výměrou 453 m2 je ze všech stran oplocen bytelným plotem, od příjezdové cesty ho dělí široká vjezdová brána, za kterou pohodlně zaparkujete osobní vůz.
Na pozemku je postaven zděný dům se zastavěnou plochou 49m2, zkolaudovaný ve 2/2011 s obytným podkrovím a sklepem, jehož výměra je 16m2.
Svým novým majitelům dům nabízí tuto dispozici - útulná a obytná veranda, kuchyňka s plynovým sporákem (plynová bomba je umístěna ve sklepě) a s jídelním koutem, obývací pokoj, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, velkolepé podkroví, kde lze vybudovat dva samostatné pokoje. K podkroví náleží lodžie, ze které je krásný výhled na celou zahradu a okolí.
Dům je zateplený, osazený plastovými okny s elegantními mřížemi, které nenarušují jeho vzhled.
Do domu je v nezámrzné hloubce zavedena celoročně pitná voda, která je vyvedena i na pozemku, dále elektřina, topí se výkonnými krbovými kamny na tuhá paliva s vyvedením do vyvložkovaného komína, teplo do podkroví je řešeno průduchem, teplou vodu zajišťuje bojler s kapacitou 80 litrů.
Odpad je odváděn do nového septiku o objemu 4,5m3, na dešťovou vodu jsou připravené dvě nádrže (každá s objemem 1m3), na zahradní odpad poslouží tři kompostéry.
Zahrada se vzrostlými ovocnými stromy je opticky rozdělena na okrasnou a užitkovou část, podél celé jedné strany plotu jsou vysazeny tvarované jabloně. K posezení na zahrádce zve útulná pergola s venkovním krbem.
Do kolonie je možné pohodlně zajet osobním autem a zaparkovat za svou uzamykatelnou bránou. V kolonii je spousta pozemků s trvale obývanými domy, které byly přestavěny z původních zahradních domků, konkrétně v tomto případě zde trvale bydlí dvoji přímí sousedé.
Nemovitost se prodává s kompletním vybavením, které je zřejmé z fotografií a úrodu ze zahrady bude již sklízet nový majitel.
V případě zájmu o zajištění financování vám vyjednáme ty nejlepší podmínky a sazby právě pro vás.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zahrad v Vysoké Peci (okr. Chomutov).