Prodej rodinného domu, Hodslavice, 110 m2

Hodslavice

3 350 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 15 965 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHodslavice
ID13104
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná110 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Plocha budovy106 m2
Plocha nemovitosti452 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace, Jímka
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
VodaVodovod, Studna
Garáž
Sklep
Převod do OV

Origo partneři v Hodslavicích

Popis

Pokud jste ve fázi hledání rodinného domu, kterému byste rádi vhodnou rekonstrukcí vdechli nový život, tak mám právě pro Vás ideální nabídku.

Tento rodinný dům v obci Hodslavice (okr. Nový Jičín) má dvě podlaží, kde se v prvním podlaží nachází prostorná kuchyně, dva obytné pokoje, praktická komora, koupelna a samostatné wc. Z chodby se lze pár schody dostat do garáže a dílny, kterou jistě ocení každý domácí kutil. Ve druhém podlaží se nachází další dva pokoje a druhá, menší kuchyně. Zde by šla rekonstrukcí vybudovat např. koupelna s wc. Na tomto podlaží se také nachází půdní prostory, ze kterých by šly připravit další dva menší pokoje či obrovská šatna. Fantazii se v tomto domě meze nekladou.

Zahrada vedle domu je menší, avšak dostatečná pro výstavbu útulného posezení či pěstování ovoce a zeleniny.

Tento rodinný dům je určen k rekonstrukci, lze ho ale využívat ihned. Dům je vytápěn plynovým kotlem, lze připojit i kotel na tuhá paliva. Dům je možno připojit na kanalizaci, která vedena u domu. Na pozemku se také nachází studna.

Obec Hodslavice Vám nabízí veškerou občanskou vybavenost v podobě základní a mateřské školy, obchodů, restaurací, sportovního vyžití, knihovny aj. Nový Jičín je od domu vzdálen 8 km.

Pokud Vás má nabídka zaujala a chtěli byste se dozvědět více informací, napište mi či zavolejte a ráda se s Vámi setkám osobně.

Makléřka Martina

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hodslavicích.