Prodej pozemku pro bydlení, Strážnice, Žabné, 1690 m2

Žabné, Strážnice

990 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 4 718 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaŽabné, Strážnice
ID26775
Plocha nemovitosti1690 m2

Origo partneři v Strážnici

Popis

Rádi byste unikli z ruchu velkoměsta za přírodou a klidem? Představujeme Vám rekreační pozemek na břehu Baťova kanálu ve Strážnici!

Popis nemovitosti: Nabízíme k prodeji rekreační pozemek o rozloze 1 690 m2, umístěný přímo na břehu známého Baťova kanálu. Tento pozemek představuje ideální příležitost pro milovníky přírody, rybaření a vodních sportů. Předností je možnost vlastního mola, které Vám umožní maximálně využít potenciál tohoto jedinečného místa, ať jste kapitán vlastní lodi nebo jen rádi jezdíte na kajaku.
Další podrobné informace najdete na: janderka.cz/straznice

Lokalita: Pozemek se nachází v malebné obci Strážnice, známé svou bohatou historií a krásnou přírodou. Strážnice je nejen turisticky atraktivní, ale také nabízí veškerou občanskou vybavenost včetně obchodů, restaurací, kulturních zařízení a škol.

Výhody nemovitosti:
• Ideální poloha: Přímý přístup k vodě a možnost vlastního mola činí z tohoto pozemku raritu na trhu.
• Rozlehlost: Pozemek o výměře 1 690 m2 poskytuje dostatek prostoru pro realizaci Vašich rekreačních plánů, nebo zázemí pro vodní sporty.
• Cenová dostupnost: Cena je vynikající investicí, pokud zvažujete dlouhodobé využití jako rekreační nemovitost nebo cenný pozemek.

Využití: Pozemek je vhodný pro celoroční využití. Na jaře a v létě nabízí fantastické možnosti pro plavbu, rybaření, nebo jen relaxaci u vody. Na podzim a v zimě se stává ideálním místem pro únik z městského ruchu, kdy si můžete vychutnat ticho a klid přírody.

Investiční potenciál: Vzhledem k rostoucí popularitě rekreačních obcí a zvyšujícím se cenám pozemků je tato nemovitost nejen skvělým místem pro odpočinek, ale také výhodnou investicí do budoucna.

Vlastnický podíl majitelů:
par. č. 7239 a 7238 – 100% podíl
par. č. 7242/2 a 7240 – 6/8 podíl
( 1/8 Česká republika, 1/8 jiný majitel)

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Strážnici.