Prodej bytu 3+kk, Všestary, Strančická, 111 m2 (ID: 1417183)

Strančická, Všestary

11 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 56 712 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaStrančická, Všestary
IDN106682
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná111 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Terasa

Origo partneři v Všestarech

Popis

Nadstandardní byt 3+kk s předzahrádkou a parkovacím stáním je již ve výstavbě. Přizpůsobte si svůj nový domov podle vašich představ.

Nabízíme vám ke koupi prostorný byt 3+kk ve výstavbě, s termínem dokončení na podzim 2024. Tato jedinečná příležitost vám umožní doladit detaily podle vašich přání. Navíc budete mít příležitost využít všechny výhody rodinného domu, aniž byste se museli vzdát pohodlí a nižších nákladů spojených s bydlením v bytě. Tato nemovitost vám poskytne to nejlepší z obou světů – komfort a dostupnost bytu spolu s prostorností a svobodou rodinného domu.

Bytová jednotka se nachází v malebné obci Všestary, v nově postaveném bytovém domě s pouhými dvěma jednotkami. Každá jednotka disponuje:
- Užitnou plochou 111 m²
- Vlastní předzahrádkou
- Parkovacím stáním pro dvě vozidla s přípojkou na nabíjení elektroauta
Dispozice bytu
- Přízemí: Obývací pokoj s kuchyňským koutem, technická místnost, vstupní hala, Samostatná toaleta
- Patro: Galerie, pokoj, ložnice, koupelna s toaletou

Výstavba se zaměřením na kvalitu Při výstavbě bytového domu je kladen velký důraz na použití kvalitních a ověřených materiálů (termoizolační keramické zdivo, hliníková střešní krytina). Cílem je vytvořit bydlení, které je nejen komfortní a funkční, ale také reálně energeticky úsporné a citlivě zasazené do již hotové výstavby v centru obce.
- Tepelné čerpadlo: Zajistí efektivní vytápění celého bytu.
- Podlahové topení: Poskytne komfortní a rovnoměrné rozložení tepla.
- Krbová kamna s výměníkem: Poskytnou útulnou atmosféru a další zdroj tepla.
- Příprava na fotovoltaiku: Umožní instalaci solárních panelů pro vlastní výrobu elektřiny. Připravena je nejen varianta pro umístění baterií a případnému odprodeji vyrobené energie, ale i jednoduchá varianta pro ohřev TUV bez nutnosti baterií. Veškerá kabeláž je již na místé.
- Okna s trojskly: Vynikající tepelně-izolační vlastnosti a snížení hluku z okolí.
- Příprava na klimatizaci: kabely i odpad na kondenzát jsou připraveny v podkroví. Zapojení je tedy snadné bez nákladných stavebních úprav
- Nádrž na dešťovou vodu: Pokud se rozhodnete pěstovat na terase vlastní zeleninu, můžete k zálivce využít i “vlastní dešťovku”.

Energetická nenáročnost
Díky novým technologiím a pečlivému výběru materiálů bude bytový dům dosahovat PENB energetického štítku třídy B, což vám zajistí nízké náklady na energie. Tímto způsobem nejenže ušetříte životní prostředí, ale také svoji peněženku.

Lokalita
Obec Všestary se nachází v okrese Praha-východ, 25 kilometrů jihovýchodně od Prahy a 5 kilometrů od Říčan. Obec nabízí základní občanskou vybavenost, včetně škol a obchodu. V blízkosti jsou sportovní zařízení jako fotbalové hřiště a multifunkční hala. Okolní příroda je ideální pro turistiku, procházky, běhání a cykloturistiku. K dispozici je autobusové a vlakové spojení do Prahy. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106682.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Všestarech (okr. Praha-východ).