Prodej bytu 2+kk, České Budějovice, Generála Svobody, 54 m2 (ID: 1417200)

Generála Svobody, České Budějovice - České Budějovice 7

4 400 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 20 969 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaGenerála Svobody, České Budějovice - České Budějovice 7
ID205
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná56 m2
VlastnictvíStátní/obecní
Podlahová plocha54 m2

Origo partneři v Českých Budějovicích

Popis

Nabízíme Vám k prodeji krásný byt s dispozicí 2+kk, 56m2, po rekonstrukci v Českých Budějovicích, ulice Generála Svobody.
Byt se nachází v klidné lokalitě Českých Budějovic, blízko nemocnice a s dostupnou vzdáleností do centra cca 15 min.
Byt ve druhém podlaží z celkových tří v cihlovém domě bez výtahu. V suterénu se sklepem o velikosti 3m2, kolárnou, sušárnou a společnou zahradou.
Okna jsou situovaná východně s výhledem do zeleně, do udržované a oplocené zahrady ve vnitrobloku a je přístupna pro užívaní obyvatelům domu.
Budova je cihlová a je zateplená, v současně době má energeticky štítek D. Topeni je dálkové, též ohřev vody. Do bytu je zaveden plyn, který se používá na vaření.
.V okolí bytu jsou zastávky MHD, krajská nemocnice, zubní pohotovost, obchody a obchůdky, restaurace, školy a školky a další náležitosti.
Po obou stranách kolem 5 minut pešky jsou vzdálené řeky Malše a Vltava, kde je možné relaxovat a sportovat, koupat se a nebo jen tak posedět v kavárně s dobrou kávou a výhledem na řeku.
Město nabízí dále spoustu památek, nedaleko zámek Hluboká.
V okolí jsou modré zóny, co omezuje parkováni pro nerezidenty. Majitele naopak za roční poplatek 500 CZK můžou pohodlně parkovat i v blízkém okolí (zóna H).
Tato nabídka je vhodná i pro investory, kde měsíční platby jsou cca 4000,-Kč. Pro náročné klienty.
Hypoteční úvěr, Vám rád zajistí náš hypoteční specialista.
Pro více informací a prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Českých Budějovicích.