Prodej rodinného domu, Nové Město nad Metují, Nahořanská, 434 m2 (ID: 1417384)

Nahořanská, Nové Město nad Metují

5 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 28 118 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNahořanská, Nové Město nad Metují
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná434 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti1608 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Novém Městu nad Metují

Popis

Nabízíme k prodeji krásnou Hájenku v Novém Městě nad Metují, ideální jak pro rodinné bydlení, tak pro komerční využití. Dům se nachází v klidné lokalitě a nabízí mnoho výhod.

Dispozice a vybavení:

8 pokojů
Prostorná vstupní chodba
2 kuchyně
2 koupelny se sprchovým koutem a toaletou
Půda vhodná pro půdní vestavbu
Vytápění plynovým kotlem s možností obnovy komínu
Napojení na veřejný vodovod a kanalizaci

Další výhody: Dům je částečně zateplen, což přispívá k úsporám na vytápění. K dispozici je venkovní hřiště s terasou, ideální pro rodinné aktivity a relaxaci. Před domem se nachází rozsáhlá plocha pro parkování aut, což zajišťuje dostatek místa pro vás i vaše hosty. Okolo domu je udržovaný živý plot, který zajišťuje soukromí a esteticky dotváří okolí. Na hranici pozemku začíná les.

Hájenka prošla téměř kompletní rekonstrukcí v roce 2006-2008 a byla využívána ke komerčnímu pronájmu. V tomto konceptu lze pokračovat, nebo dům využít jako prostorné rodinné bydlení.

Technický stav: Kvůli zvýšené vlhkosti ve spodní části domu je doporučeno provedení hydroizolace. K domu byla vypracována technická zpráva z inspekce nemovitosti, která je na vyžádání k dispozici.

Lokalita: Dům se nachází v okrajové části města Nové město nad Metují v části Krčín. Jedná se o klidnou lokalitu hned u lesa s dobrou dostupností jak do centra města, tak k okolním turistickým lokalitám. Poblíž se nachází vyhledávaná vodní nádrž Rozkoš, též přezdívaná Východočeské moře, je vodní dílo na potoku Rozkoši v Úpsko-metujské tabuli. Podle rozlohy je osmou největší přehradou v České republice

Tato Hájenka nabízí mnoho možností a je připravena přivítat nové majitele, kteří ocení její potenciál a krásu. Pro více informací nebo prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Novém Městu nad Metují.