Prodej chaty, Červený Kostelec, 79 m2 (ID: 1417507)

Červený Kostelec

Rezervováno
2 550 000 Kč
/za nemovitost
včetně realitního a právního servisu, v případě více zájemců bude rozhodovat nejvyšší nabídka
Hypotéka od 12 153 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

StavRezervováno
AdresaČervený Kostelec
IDN01417
StavbaDřevěná
Stav objektuDobrý
Plocha užitná79 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1491 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Červeném Kostelci

Popis

PRODÁNO FORMOU AUKCE – PŮVODNÍ CENA BYLA 2.100.000,- Kč
REZERVACE - Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji pěknou chatu s velkou zahradou – stavební pozemek, v katastru Horní Kostelec – Červený Kostelec. Dvoupodlažní zděná chata je v klidu přírody s pěknou udržovanou zahradou se vzrostlými ovocnými a okrasnými stromy a keři.

Chatu je možno užívat celoročně a současně má velmi nízké měsíční náklady.
Je napojená na elektřinu a kanalizaci, veřejný vodovod je 15 m od hranice pozemku, ale v chatě je dostatek vody z pramenů – na které je napojena. V celé chatě jsou rozvody elektřiny, voda a odpady jsou v obou patrech.
- v přízemí je velká prosluněná obytná místnost s odděleným kuchyňským koutem a kamny + samostatné WC s umyvadlem, velká terasa kolem domu 15 m2 pro klidné posezení a s přímým výstupem na zahradu a vstupem do chaty ze dvou stran;
- v patře je pěkná velká místnost s lodžií 5 m2 a koupelna;
- v suterénu jsou technické místnosti.
Podlahy - beton + lino nebo koberec. Okna - dřevěná – dvojsklo. Střecha zateplená - plech.

Celý pozemek je dle územního plánu určený k zástavbě pro rodinný dům, jeho výměra je 1491 m2, z toho zastavěná plocha je 55 m2.
Chata je ihned volná a je ve velmi dobrém stavebně technickém stavu – můžete hned užívat klid a pohodu. Nebo si postavit rodinný dům dle vlastních představ.
Se zajištěním financování Vám rádi pomůžeme. Přijďte na prohlídku, těšíme se na Vás. ☺

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Červeném Kostelci.