Prodej rodinného domu, České Budějovice, 94 m2

České Budějovice

4 390 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 20 921 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČeské Budějovice
ID05646-3
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná94 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti156 m2
Plocha zahrady145 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Autobus
VodaVodovod
Bazén

Origo partneři v Českých Budějovicích

Popis

K prodeji nabízíme dvoupodlažní rodinný dům s dispozicí 3+kk, o celkové ploše 94 m2, který prošel kompletní rekonstrukcí. Dům se nachází na pozemku o velikosti 156 m2 a k nemovitosti náleží také stodola o rozloze 31 m2 a zahrada s bazénem (145 m2). Tento dům se nachází v příjemné přírodní lokalitě, ale zároveň v blízkosti centra města. Jeho jedinečnou předností je umístění přímo u řeky, což nabízí úchvatný výhled na známý Bechyňský most. K dispozici máte také vlastní loďku pro příjemné plavby po řece.

Dispozice domu zahrnuje vstupní zádveří, které vás zavede do prostorné chodby. Z chodby se dostanete do koupelny vybavené sprchovým koutem a toaletou. Dále se zde nachází obývací pokoj s krbovými kamny, které zajišťují efektivní vytápění celého domu. Obývací pokoj je propojen s kuchyňským koutem. V druhém nadzemním podlaží se nachází dětský pokoj a velká podkrovní ložnice s jedinečným výhledem na most, řeku a historickou secesní vilu Lidušku z roku 1903.

Součástí nemovitosti je rovněž zahrada s bazénem, kryté venkovní posezení s krbovými kamny a udírnou, ideální pro grilování a setkání s přáteli. Zahrada nabízí vlastní přístup k řece a vlastní loďku. Tato lokalita nabízí nádherné výhledy, které si zamilujete.

Dále je k dispozici stodola za domem, kterou lze využít k uskladnění nebo přestavět na bytové jednotky pro krátkodobé pronájmy, což představuje zajímavou investiční příležitost.

V okolí domu se nachází kompletní občanská vybavenost včetně autobusového a vlakového nádraží, škol, školky, kadeřnictví, lázní, restaurací a obchodů.

Doporučujeme shlédnout videoprohlídku, která je součástí inzerátu. Pokud některé realitní servery video neumožňují, rádi vám jej zašleme na vyžádání.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat makléře Bc. Davida Štěpku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!