Prodej rodinného domu, Velvary, Svatojiřská, 194 m2 (ID: 1418398)

Svatojiřská, Velvary

11 690 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 55 711 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSvatojiřská, Velvary
ID528495
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná194 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti516 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná

Origo partneři v Velvarech

Popis

Pokud chcete utéct od ruchu velkoměsta a hledáte ideální místo pro svou rodinu, kde se snoubí moderní technologie (energetická třída A), prvotřídní standardy a klidná venkovská atmosféra, tak právě teď Vaše hledání skončilo! Představujeme nově postavený rodinný dvojdům 5+kk k prodeji se zahradou v prestižním projektu Green Town Velvary, který se stane Vaším útočištěm od každodenního shonu a přinese Vám komfort a pohodlí, po kterém toužíte.


Nemovitost disponuje užitnou plochou velkorysých 205 m2 a leží na pozemku o rozloze 516 m2. V přízemí se nachází rozlehlý obývací pokoj (45,59 m²) s dominujícími okny, pracovna/pokoj pro hosty, moderní koupelna, komora a technická místnost s přípravou pro pračku a sušičku. V prvním patře na Vás čeká prostorná ložnice s vlastní šatnou a koupelnou, 2 další ložnice a společná koupelna. Značným benefitem domu jsou nevyužité podkrovní prostory, které můžete využívat podle svých potřeb – ať už jako hernu, umělecký ateliér, tvořivou dílnu, domácí kancelář nebo další pokoje pro hosty. Dům je vybaven nejmodernějšími technologiemi – tepelné čerpadlo a rekuperační systém zajistí nízké provozní náklady a maximální komfort. Velkoformátová hliníková okna s trojskly poskytují dostatek přirozeného světla a skvělou izolaci. K domu mimo jiné náleží prostorná terasa, zahrada, kde můžete relaxovat a užívat si okolní přírody a také 2 parkovací stání s vlastní dobíjecí stanicí pro elektromobily.


Velvary jsou místem, kde se snoubí historie s moderním životem. Tato malebná lokalita nabízí klidné a příjemné bydlení v ulici s moderními novostavbami a zelení. Výhodou je poloha v klidné části centra města, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost, jako jsou obchody, restaurace, služby, kavárny, mateřská a základní škola, dětská hřiště či „Velvarské Účko“, venkovní komunitní centrum, kde se konají různé kulturní, hudební, sportovní a společenské akce. Lokalita je ideálním místem pro rodinný život, díky svému klidnému a bezpečnému prostředí. Pro milovníky přírody je zde mnoho možností kam vyrazit na procházku a výlety po okolí, které nabízí krásné přírodní scenérie. Díky strategické poloze Velvar je snadné se dostat do větších měst, jako je Praha, což z této lokality činí skvělou volbu i pro každodenní dojíždění za prací. 

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Velvarech.