Prodej bytu 3+kk, Villamartín, Španělsko, 72 m2 (ID: 1418713)

Villamartín, Španělsko

5 534 100 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaVillamartín, Španělsko
IDF13756
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná62 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha72 m2
Balkon

Origo partneři

Popis

Představujeme vám skvělý projekt ve výstavbě v oblíbené lokalitě Villamartin na Costa Blanca. Nabízíme apartmán o dispozici 3+kk a celkové podlahové ploše 72,95 m². Užitná plocha činí 62 m² a budete mít k dispozici prostorný balkon o ploše 11,9 m², ideální pro relaxaci a venkovní posezení.
Neplatíte provizi.

Tato moderní jednotka bude mít výbornou polohu ve 2. podlaží ze 4 celkových pater budovy. Součástí apartmánu bude také parkovací stání, což zajišťuje pohodlí a bezpečí pro váš vůz.

Nemovitost se nachází ve výstavbě a její kolaudace je plánována na rok 2024. Po dokončení bude okamžitě k dispozici. Veškeré potřebné telekomunikační vybavení, včetně internetu, bude samozřejmě k dispozici.

Villamartin je lokalita známá svou výbornou občanskou vybaveností: v blízkém okolí najdete školy, školky, zdravotnická zařízení, poštu a supermarkety. Dopravu zajišťuje MHD, autobusová doprava a silniční spojení.

Villamartin je také ideálním místem pro milovníky golfu a plavání. Slunné pobřeží a řada golfových hřišť v okolí zajišťují, že zde vždy najdete něco zajímavého při relaxaci či aktivním odpočinku.

Pokud hledáte kombinaci moderního bydlení, výhodné lokality a excelentní občanské vybavenosti, pak je tato nemovitost právě pro vás. Celoroční využití zajistí, že si budete moci užívat všechny benefity této nádherné oblasti po celý rok.

Neváhejte a zarezervujte si své místo v této žádané novostavbě již nyní!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.