Prodej vily, Beautiful Apartment In Urb El Chaparral, Španělsko, 134 m2 (ID: 1418718)

Beautiful Apartment In Urb El Chaparral, Španělsko

32 072 625 Kč
/za nemovitost
+ poplatky a nábytek

Parametry domu

AdresaBeautiful Apartment In Urb El Chaparral, Španělsko
IDF13700
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná134 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha134 m2
Plocha nemovitosti218 m2

Origo partneři

Popis

Objevte svůj nový domov na Costa del Sol v atraktivní novostavbě situované v klidné části městečka Urb. el Chaparral. Tento řadový dům o dispozici 5+kk nabízí veškerý komfort a moderní vybavení na dvou podlažích s užitnou plochou 134 m² a zastavěnou plochou 157,65 m². Nachází se na pozemku o rozloze 447,68 m², který zahrnuje terasu o velikosti 71,41 m² a zahradu o ploše 218,62 m².

Dům je postaven ze smíšeného zdiva a dokončen v roce 2024, což zajišťuje nejvyšší standardy kvality a moderní design. Přízemí nabízí plně funkční prostor o rozměrech 67 m², který je ideální pro společenské a rodinné aktivity. Podkroví, rovněž o rozměrech 67 m², poskytuje dostatek soukromí a klidné zázemí pro všechny členy rodiny.

Nemovitost je koncipována tak, aby maximalizovala využití prostoru a přirozeného světla, což přispívá k příjemnému a pohodlnému bydlení. Tato jedinečná lokalita nabízí klidné prostředí, kde si můžete užívat poklidný život daleko od ruchu města, avšak s výbornou dostupností všech potřebných služeb a komunikací.

Dům je vybaven nejmodernějšími inženýrskými sítěmi, včetně dálkového vodovodu, veřejné kanalizace a elektrických rozvodů na 230V. Asfaltová komunikace zajišťuje snadný přístup k nemovitosti a bezproblémovou dopravu.

Tato nemovitost je ideální volbou pro rodiny, které hledají klidné a moderní bydlení na Costa del Sol s možností vlastní zahrady a terasy, kde mohou užívat středomořského klimatu po celý rok. Nemovitost bude k dispozici od 16. listopadu 2024.

Invetujte do svého budoucího domova a kontaktujte nás pro více informací a prohlídku tohoto výjimečného projektu na Costa del Sol.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.