Prodej rodinného domu, Loučná pod Klínovcem, 147 m2

Loučná pod Klínovcem

10 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 51 946 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLoučná pod Klínovcem
ID528568
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná147 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti932 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Loučné pod Klínovcem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Mimořádná zářijová nabídka: při podpisu rezervační smlouvy do 30.9.2024 bude dům dokončen do konce roku a klient navíc získá v ceně kuchyňskou linku a krbová kamna dle vlastního výběru v hodnotě až 500.000,-.


Nabízíme výjimečnou příležitost moderní novostavby v Krušných horách přímo u Klínovce, která může sloužit jako rekreační sídlo pro rodinu, ale také jako vhodná investiční příležitost.


K prodeji nabízíme moderní novostavbu 5+kk s terasou, zahradou i parkovacím stáním. Přízemí domu nabízí velkorysý světlý obývací prostor s kuchyňským a jídelním koutem a výstupem na terasu, dvě prostorné ložnice, koupelnu, samostatnou toaletu a komoru. V prvním patře domu je k dispozici další ložnice s vlastní koupelnou, úložné prostory a prostorná galerie. K domu náleží také kryté parkovací stání s přiléhající praktickou kůlnou na sportovní či zahradní vybavení, případně lze dodělat i kompletně uzavřenu garáž. Poloha pozemku o výměře 932 m2 na kterém se dům nachází nabízí přímý výhled na Klínovec, lyžařské středisko i protější německý skiareál Fichtelberg.


Uvedená cena je za aktuální stav domu, kdy je dokončena hrubá stavba a napojení na sítě. Budoucí kupující si může nechat dům dokončit stejně jako vzorový dům (v hodnotě 14.300.000 Kč) nebo dle vlastní specifikace na klíč od prodávajícího a nebo jej může dokončit sám individuálně. Dům může být dokončen zhruba do 5 měsíců. K dispozici je prohlídka sousedního vzorového domu s konzultací širokého množství klientských změn, včetně vnitřních instalací a uspořádání horního otevřeného patra.



V domě je podlahové vytápění ovládané na dálku, hliníková okna s trojskly, příprava pro infrasaunu a krbová kamna,


Horský dům se nachází ve vesnici Háj, která je částí města Loučná pod Klínovcem v Krušných horách v okrese Chomutov. Díky umístění domu nedaleko města Loučná uprostřed lesů a hor si zde lze užívat letní i zimní radovánky – kola, lyže i horské túry. Skiareál Klínovec je vzdálený jen několik minut jízdy ski-busem, který staví přímo u domu, Fichtelberg potom cca 15min jízdy autem. Během pár minut lze také dojít do Loučné pod Klínovcem, kde lze přejít řeku Polavu do Německého města Kurort Oberwiesenthal na nákupy.  Z Prahy se na místo dostanete zhruba za 1,5h.



Použité fotografie jsou z vzorového domu, dům k prodeji lze dokončit ve stejném standardu anebo dle volby kupujícího.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Loučné pod Klínovcem.