Prodej rodinného domu, Struhařov - Bořeňovice, 99 m2 (ID: 1419189)

Struhařov - Bořeňovice, okres Benešov

6 500 000 Kč

cena k jednání
Hypotéka od 30 977 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaStruhařov - Bořeňovice, okres Benešov
ID00014
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná99 m2
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy119 m2
Plocha nemovitosti974 m2

Origo partneři v Struhařově

Popis

Nabízíme samostatně stojící nedokončenou zděnou novostavbu bungalovu (nyní hrubá stavba se sítěmi a výplněmi dveří i oken, dále provedeny omítky, stropní SDK se zateplením, záklop, komplet střecha s okapy, rozvod podlahového vytápění s rozveděči), stavba z r. 2023, o velikosti 4+kk, šatna, koupelna, technická místnost, předsíň a půda (pro skladování, ne bydlení).

Je třeba dodělat: povrchy podlah, instalace tepelného čerpadla, komplet kuchyně, koupelnu a její vybavení, interiérové dveře, půdní schody, vnitřní instalace elektro a osvětlení, venkovní chodníky, vjezdovou bránu, pergolu, zpevněné stání pro vozidla, venkovní osvětlení, zahradní úpravy a finální fasádní nástřik.

Pozemek, na kterém je dům postaven, má ideální velikost 974 m². Venkovní rozměry domu činí 13,7 x 8,7 m. (119 m²), vnitřní plocha domu je 98 m². Dům je postaven z Ytongu 30 cm. Díky zateplení XPS 150 mm splňuje dům energetický standard třídy C - úsporná. Objekt není zkolaudován, rozestavěnost odhadujeme na 80%.

Lokalita: klidná malá obec, ležící 10 km od Benešova. Napojení na D1 je vzdáleno 12 km., nejbližší MŠ a ZŠ v Chotýšanech (3 km). Nejbližší ČD stanice Lísek je vzdálena 3,5 km (trať Vlašim - Praha přes Benešov), lékař 3 km, pošta 3 km.

Poloha domu: stavba se nachází na jižním okraji obce a dle ÚP na úplném okraji zastavitelného území s volným výhledem do krajiny a zeleně s vrcholem Homolka. Pozemek je zcela rovný, oplocený a nenachází se v povodňovém pásmu. V části obce je zcela klid, silnice III. třídy (vzdálena 30 metrů od stavby) je jen velmi málo frekventovaná, v noci vůbec.

Technické inf. : stropy jsou izolovány foukanou vatou na stropech (na půdě), otvory jsou osazeny izolačními vakuovanými trojskly. Inženýrské sítě (odpady, voda a elektřina) jsou rozvedeny po pozemku a do domu. Voda je připojena k veřejné vodovodní síti. Odpad je vyřešen do vlastní čističky odpadních vod.

Koupí nabývá nový vlastník do vlastnictví stavební pozemek na které stojí nedokončená stavba RD, parcelu zahrady kolem domu a podíl ve výši 1/3 na příjezdové cestě k domu - nyní nezpevněná, v plánu je zpevněný povrch na náklady prodávajícího.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Struhařově (okr. Benešov).