Prodej bytu 1+1, Břeclav, Stromořadní, 45 m2 (ID: 1419536)

Stromořadní, Břeclav

2 190 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 10 437 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaStromořadní, Břeclav
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná52 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha45 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Břeclavi

Popis

Exkluzivní zastoupení majitele nabízíme prodej prostorné bytové jednotky 1+1, Břeclav, Stromořadní ulice.



Popis nemovitosti:
Prostorný zděný byt o velikosti 45 m², bez balkónu + příslošenství (sklep 7m2), který se nachází na ulici Stromořadní. Byt je situován ve 3. nadzemním podlaží a je ve stavu vhodném pro rekonstrukci na 1+kk či menší 2+kk. Nad bytem se nachází neobydlený půdní prostor, který poskytuje další možnosti uskladnění a zároveň zajišťuje klid od nadzemního hluku.


Výhody nemovitosti:
Lokalita: Byt se nachází v bezprostřední blízkosti vlakového a autobusového nádraží, což zajišťuje vynikající dopravní dostupnost. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří preferují rychlé spojení s městskou infrastrukturou.



Samostatné vytápění: Samostatné lokální plynové, ohřev vody je zajištěn el. bojlerem. Vlastním měření nám přináší významnou úsporu nákladů ve srovnání s centrálním vytápěním.


Investiční potenciál: Vzhledem k výhodné lokalitě a možnosti individuální rekonstrukce je byt atraktivní investicí s perspektivou zhodnocení.




Stav a vybavení bytu:
Byt je v původním, ale udržovaném a plně funkčním stavu. Je okamžitě obyvatelný s možností pronájmu. Plastová okna, parkety, PVC, dlažba. Kuchyň je vybavena starší, ale plně funkční s plynovými kamny pro vaření.



Toto vše činí byt ideálním pro ty, kteří hledají nemovitost připravenou k okamžitému užívání nebo dalšímu pronajímání bez nutnosti okamžitých investic do rekonstrukce.



Doporučeno pro:
Ideální pro investory nebo jednotlivce, kteří hledají nemovitost s investičním potenciálem v centrální a dobře dostupné lokalitě Břeclavi.



Parkování možné v dvorním traktu bytového domu.
Byt je ihned volný.
Cena k jednání. V případě zájmu o porhlídku prosím kontaktujte Rrealitního makléře.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1 v Břeclavi.