Prodej bytu 3+kk, Boží Dar, 75 m2

Boží Dar

12 500 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 59 571 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBoží Dar
ID26780
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná122 m2
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha75 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Origo partneři v Božím Daru

Popis

Nabízím vám prodej prostorného bytu 3+kk s celkovou užitnou plochou 122 m2, který se nachází v malebné horské obci Boží Dar, přímo v centru této oblíbené turistické destinace. Tento moderní byt je ideální pro milovníky přírody a sportovních aktivit díky své strategické poloze v bezprostřední blízkosti lyžařského vleku Novako a dalších možností lyžování přímo v Božím Daru. Navíc pouhých 5 km odtud se nachází vyhlášené lyžařské středisko Klínovec, nejvyšší bod Krušných hor, a jen 10 km vzdálený Plešivec nabízí další atraktivní možnosti zimních sportů. Tato oblast zajišťuje široké spektrum zimních radovánek pro lyžaře všech úrovní.

Okolní krajina je bohatá na běžkařské trasy, cyklostezky a pěší turistické trasy, což zajišťuje využití jak v zimě, tak i v letních měsících.

Byt o podlahové ploše 75 m2 disponuje prostornou slunnou terasou o rozloze 25 m2, která nabízí možnost relaxace s krásným výhledem na okolní krajinu. K bytu dále náleží zděný úložný prostor pod terasou o velikosti 20 m2, ideální pro uložení kol, dřeva či venkovního nábytku, a také kóje na lyže o velikosti 1,3 m2.

Vnitřní vybavení bytu splňuje vysoké standardy moderního bydlení: dřevěné podlahy, podlahové vytápění v koupelně a předsíni, kachlová krbová kamna s horkovzdušným vytápěním všech pokojů, venkovní lamelové žaluzie a centrální vysavač s několika připojovacími body. V koupelně naleznete sprchový box s hlubokou vaničkou a parogenerátorem, samostatný bidet a topný žebřík s elektroohřevem. Všechny místnosti jsou vybaveny wifi a datovou sítí.

V domě je k dispozici společná lyžárna, botárna a vytápěná chodba. Obvodový plášť budovy je pečlivě zateplen 12 cm polystyrénem, zdivo je z Porothermu CB DF systém Dryfix 30 cm a fasádní systém Mistral zajišťuje vynikající tepelnou izolaci. Centrální vytápění pro celý dům zajišťuje plynový kotel s ekvitermní regulací a možností dálkového ovládání pomocí GSM modemu.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a komfortní bydlení v srdci přírody, s možností celoročního sportovního vyžití a rychlou dostupností do Německa. Neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Božím Daru.