Prodej rodinného domu, Rtyně nad Bílinou, 180 m2 (ID: 1419716)

Rtyně nad Bílinou

Rezervováno
6 095 000 Kč
/za nemovitost
Kupní cena 5.995.000,- Kč, provize 100.000,- Kč
Hypotéka od 29 047 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

StavRezervováno
AdresaRtyně nad Bílinou
ID3038
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná200 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha180 m2
Plocha nemovitosti2400 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Rtyni nad Bílinou

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabídka rodinného domu z roku 1919 v obci Velvěty. Z obce je kousek na dálnici D8,dojezd do města za veškerou občanskou vybaveností je tak bezproblémový a časově nenáročný. Kompletní info a fotodokumentace na www.reality-siroky.cz. Dům stojí u místní komunikace,oddělený udržovanou předzahrádkou. Veškeré zázemí je domem odcloněno a orientováno jižním směrem s výhledy do přírody. Dům je vhodný pro větší rodinu a jeho technický stav umožňuje okamžité užívání. Předmětem prodeje je pozemek o výměře 288m2, jehož součástí je stavba rodinného domu, dále pozemek o výměře 36m2, jehož součástí je stavba dvojgaráže, zahrada o výměře 2.006m2 a ostatní plocha o výměře 70m2. Nemovitost doporučujeme pro aktivní rodinu,která dokáže využít její obrovský potenciál-velkorysý prostor k bydlení, venkovní prostory se zázemím zejména pro rodiny s dětmi,bezúdržbová okrasná zahrada a v neposlední řadě velká užitková zahrada,umožňující pěstování vlastních produktů nebo chov domácích zvířat. Typově jde o prvorepublikovou dvoupodlažní vilku,z poloviny podsklepenou,s velkou půdou. V současné době je dispozice domu přizpůsobena bydlení jedné rodiny, ale původně byl dům dvoubytový. Dispozice: do domu se vchází z ulice nebo ze strany zahrady do vstupní chodby,která pokračuje do centrální chodby domu.
I. PP-dům je z poloviny podsklepený. Je zde umístěn plynový kotel (1 rok starý) a elektrický zásobník na teplou vodu. I. NP vpravo jídelna, kuchyně a koupelna, vlevo ložnice a obývací pokoj s prosklenou stěnou, vstupem na terasu a nádherným výhledem do vzrostlé okrasné zahrady. II. NP-4 pokoje a koupelna.Půda-2 místnosti+klasický půdní prostor.
Vybavení: kuchyň zařízena kuchyňskou linkou na míru ve světlé barvě s vestavěnými spotřebiči (trouba, varná deska, mikrovlnná trouba, myčka nádobí),digestoří s odtahem do komína a granitovým dřezem. Koupelna 1 (vana, umyvadlo, WC, prostor na pračku a sušičku). Koupelna 2 (sprchový kout,umyvadlo,WC).Podlahové krytiny kvalitní parkety, plovoucí podlahy a keramické dlažby. Ve dvou ložnicích a v chodbě jsou zabudované velké vestavěné skříně. Dům je zcela zařízen a vybaven - dohoda o částečném přenechání vybavení je možná. Technické informace: okna kvalitní dřevěná Eurookna s izolačním dvojsklem a širokými parapety, severní a východní stěny zatepleny, veřejná dodávka vody, elektrické energie a zemního plynu, kanalizace do septiku, elektrická energie v mědi, voda a kanalizace v plastu. Na zahradě vrt na užitkovou vodu (40 m, čerpadlo),střecha krytá kanadským šindelem,3 komíny, jeden vyvložkovaný. Vytápění plynovým kotlem, ohřev TUV elektrickým bojlerem. Zabezpečení elektronickým systémem s napojením na pult centrální ochrany. Vedlejší stavby: venkovní terasa s markýzou, zděná dvojgaráž (r. 1994), okrasné jezírko u terasy, dřevěný altán, zapuštěný krytý bazén 6x3x1,5 m.
Zahrada rozdělena na relaxační, rekreační, okrasnou a užitkovou. Pozemky orientované jižním směrem. V užitkové části zahrady je vysazeno množství ovocnýc...

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rtyni nad Bílinou.